Kvicksand

Kommentarer
Pilla

Hej!
Min dotter går på Heidis dagis och jag tänkte bara säga att min Felicia är likadan i humöret och med trotsen. Hon stampar med fötterna när hon är arg och kastar saker. Det känns som man har en tonåring hemma. Vi bråkar nästan varje dag så jag känner igen mig i allt du skriver. Man tjatar, gnatar, skäller och försöker vara pedagogisk men man orkar inte alla ggr. Och det där hånflinet som dom har :) man sliter sitt hår många ggr.
Bra kämpat av dig iaf!!

2013-05-15 » 21:35:03
lina

Tack ska du ha.

Va roligt att du skriver. Heidi pratar jämt om felicia. "Leka lisia" säger hon. Har sett dom leka flera gånger både ute o inomhus också. Har ju sett dej några gånger, men visste inte att du läste min blogg.

Ja, det är bra frustrerande. Man vill ju väl. Men det känns bara så otacksamt när man gör god mat, för att sedan se heidi skratta o kasta maten på golvet. o sen spotta när hon blir tillsagd. suck..

tack för dina ord. även fast man vet att det finns fler, så vill man ändå höra det från flera. bra kämpat du med, verkligen! :)

2013-05-15 » 21:41:19 BLOGG: http://millblomskan.blogg.se
Therese

Stor kram till dig! Jag tycker du gör ett grymt jobb med dina barn när du är ensam i veckorna. Stor eloge till dig!

2013-05-15 » 21:46:37 BLOGG: http://familjenstenberg.blogg.se
Anna

Strykekramar t dig! Jag har två barn (4 och 1 år) och jag och min äldsta bråkar varje dag. Jag vet varken ut eller in ibland och det sliter enormt. Min äldsta vet precis vilka knappar hon ska trycka på och precis som du undrar jag varför hon inte fattar att det inte lönar sig att tjafsa. jag ger mig inte och det blir liksom aldrig roligt för henne när hon sätter igång. det är verkligen en prövning att vara förälder ibland. Men utifrån vad jag läst om dig så kan jag bara säga att det verkar som om du är en toppenmamma! Kram och tack för en rolig, härlig och ärlig blogg, läser den dagligen! Kram!

2013-05-15 » 21:53:29
Anna - mamma till Alva

Åh Lina, jag vet precis vad du menar. Alva är precis likadan. Suck! Vissa dagar vill jag bara stänga ut henne på balkongen, så galen blir jag! När jag läste ditt inlägg så kändes det som att det va Alvas beteende du beskrev, med spottandet och hånskrattet. Precis som du har jag en gubbe som är borta mycket i jobbet, han jobbar som officer. När han är borta är beteendet mycket värre, hon märker att jag är trött och passar på att testa gränserna. Ibland vet jag inte vad jag ska ta mig till...

2013-05-15 » 21:57:30 BLOGG: http://Http://annakarlskrona.blogg.se
LinaPiraten

underbara du

2013-05-17 » 19:58:58 BLOGG: http://piratdrottningen.blogg.se
bella

Lina! Du verkar va en sån fin mamma! Vet så väl va du menar med det där dåliga samvetet..det är så jäkla tufft o va mamma leo är grymt trotsig oxå o jag tkr så synd om viggo som bara får hänga me..o ofta blir han slagen oxå när leo är på det humöret:(
Du får tänka på o verkligen ta vara på stunden Heidi är på dagis. .d försöker jag verkligen. .o bara njuta av o vara me viggo. Det märks att han tkr om när vi har d lugnt o skönt oxå..
Vet inte hur man ska räcka till som mamma till två men du verkar göra ditt bästa! Kram!

2013-05-19 » 20:50:22
julia

Vill bara säga att det är så skönt att läsa att någon är i samma sits!! Jag har en dotter som är lika gammal som Heidi och en son på 6 veckor. I skrivande stund är min man också borta i jobbet i en vecka! Känns som om all uppmärksamhet går till stortjejen, hon testar också mkt gränser och många gånger om minstingen börjar skrika hinner jag inte ta upp honom förrän han somnat av sig själv, får så ptroligt dåligt samvete! Även min stora tjej gillar att skrika på morgonen i sovrummet så att lillebror vaknar, åååh vad irriterad jag blir på sånt! Och får sen dåligt samvete för det med!

Men Tack för att du delar med dig av också de svåra stunderna!! Det är lätt att känna sig som världens sämsta mamma och tro att det är så lätt för alla andra, nu känner jag mig inte ensam i alla fall!!

Bra kämpat och pepp pepp!! :)

2013-05-19 » 21:22:17
Anonym

Ingen är perfekt, men du verkar vara en superbra mamma. Du har så sund och bra inställning. Det är grymt att ta hand om två barn ensam i flera dagar, du gör verkligen ett kanonjobb (även fast det kanske inte känns så ibland). Gillar att läsa din blogg, den känns så ärlig och jordnära.

2013-05-30 » 11:08:36

DITT NAMN:
Kom-ihåg-mej? :)
DIN E-MAIL (visas bara för mej):

DIN BLOGG:

DIN KOMMENTAR:


Trackback
RSS 2.0