Vad har hänt med Snöre?

Kommentarer
Anna Sommar Löfgren

Tycker absolut du ska ringa vet. och höra. Om inte annat kanske de har förslag och aningar om vad som kan vara fel och vad man kan göra!!! Hoppas det löser sig!

2012-09-02 » 14:28:29 BLOGG: http://frusommar.blogg.se/
Anonym

Tråkigt att Snöre förändrats :( Det ni kan göra är att kastrera henne, det brukar göra katten lugnare, mer kontaktsökande och harmonisk. Plus så minskar risken för juvertumörer och livmoderinflammation. Sen skulle jag rekommendera Feliway, du kan läsa mer här www.feliway.com/se. Så om ni har möjlighet, ta in henne i ett eget rum och ha en Feliwayadapter där, spraya på hennes liggplatser etc. Låt henne sedan successivt vänja sig vid er och kattungarna, förutsatt att Feliway fungerar dvs. Jag är inte heller någon expert, men detta är iaf vad jag skulle göra. Hoppas det går bra för er, lycka till :)

2012-09-02 » 17:02:46
Jessica

Naturens gång är väl att ungarna ska lämna mamman när de når en viss ålder och i ert fall blev hon inte av med dom eftersom ni valde att behålla. Jag tror att en sterilisering är en god idé, framför allt om ni nu tänker låta Snöre bo ute jämt! Tror dessutom att det kanske skulle göra henne lugnare och kanske kan hon bli goskatten hon en gång var. :) Nu har hon ju levt ute i det vilda så pass länge att hon kanske blivit lite förvildad men med mkt tålamod och vänliga ord finns det kanske hopp trots allt. :)

2012-09-02 » 18:05:43 BLOGG: http://www.fliiingan.blogg.se
Jessica

Är också uppväxt med katter och ungar men tänkte om det var nåt extremfall. Hoppas veterinärerna har nåt bra förslag! :)

2012-09-02 » 21:37:24 BLOGG: http://www.fliiingan.blogg.se
Matilda

Fy, vad tråkigt! :( Jag tycker att du gör rätt i att ringa veterinären.

2012-09-04 » 19:28:11 BLOGG: http://matildalinneaforslund.blogg.se

DITT NAMN:
Kom-ihåg-mej? :)
DIN E-MAIL (visas bara för mej):

DIN BLOGG:

DIN KOMMENTAR:


Trackback
RSS 2.0