Det där dåliga samvetet

Kommentarer
isabelle

Tycker du verkar vara en fin mamma Lina! Det där dåliga samvetet har jag också.. ibland brister det bara! men du hanterade det riktigt bra! så duktig är verkligen inte jag i alla situationer! Jag vet hur du känner det med att tålamodet tryter.. jag tyckte det va jättetufft i slutet av graviditeten och samtidigt hade jag dåligt samvete för att Leo skulle få ett syskon. tack o lov är det bättre nu.. barnen blir ju äldre. Tyckte verkligen att tiden mellan 1½ till 2 år va jättekämpig. nu är det mkt lättare! kram!

2012-10-29 » 11:25:25
lina

tack. va söt du är! .. ja, det där tålamodet är fan inte det bästa, speciellt när man inte mår bra. längtar tills graviditeten är över så jag slipper ha ont. får garanterat sova mindre, men tror jag kommer vara piggare o en bättre mamma när värken försvinner, för den gör mej lättirriterad.. sen har ju heidi precis kommit in i den där trots-o-prova-på-åldern. allt ska testas, minst en miljon ggr. vet inte hur många ggr jag säger åt henne att man inte får vara på bordet. och vissa ggr skrattar hon bara o klättrar upp ändå. det känns inte alls kul! o då brister det.. :(

tycker de ska bli kul att ge heidi ett syskon så hon får någon som är här med henne. hon kommer väl inte tycka bebisen är så kul i början när hon bara ligger o sover o inte kan röra sej. men tänk sen när dom kan leka tillsammans :) ah, heaven!

2012-10-29 » 12:13:49 BLOGG: http://millblomskan.blogg.se
Evelina

det där dåliga samvetet har vi nog alla, och jag tror att ingen av oss föräldrar orkar med hur mycket som helst. Hellre stänga in sig en kort stund och ta en paus istället för att det blir nåntingnånting annat! :-)

Prova vråla i en kudde när du stängt in dig, det är rätt effektivt. ;-)

2012-10-29 » 14:12:25 BLOGG: http://ooevelinaoo.blogg.se
Carro

Lämna på dagis, köp en ben&jerrys, sätt dej i soffan och bara sitt :)

2012-10-29 » 16:16:59 BLOGG: http://carroscaroline.blogg.se
Linn Löwes

Vet absolut inget om att vara en mamma. Men du måste nog ge dig själv lite cred & inte bara ångest. Du är väl mamma helt själv i veckorna om jag inte är helt fel ute? Hur bra jobbat är inte det då? Skulle jag aldrig pallat, inte en chans.. Thumbs up!

2012-10-29 » 17:32:39 BLOGG: http://linnlowes.com/
Hanna

Du gjorde helt rätt Lina! Jag har stängt dörren om Bob flera gånger, oxå till lekrummet. Där har dom ju allt dom tycker om och inget att göra sig illa på :) Man måste få lugna ner sig i lugn och ro ibland!
Men sen Ted föddes så har Bob lugnat ner sig och vi bråkar inte alls lika mycket, mitt tålamod är bättre och han har ju blivit äldre och lugnare oxå.
All fred till dig som är själv i veckorna!! Jag vet hur tufft det är. Kram

2012-11-10 » 22:37:00
Anna madeinjapan.nu

Jag är övertygad om att du är en fantastisk mamma!

2012-11-14 » 22:57:43 BLOGG: http://madeinjapan.nu/

DITT NAMN:
Kom-ihåg-mej? :)
DIN E-MAIL (visas bara för mej):

DIN BLOGG:

DIN KOMMENTAR:


Trackback
RSS 2.0