Stackars djur

Kommentarer
Louise Hedblom

Jag blir så arg (jag såg avsnittet på tv)! Jag har varit på djurpark en gång i hela mitt liv. Det var första och sista gången...

2012-10-26 » 14:50:20 BLOGG: http://hedblom.blogg.se
emma

Den vita tigern dog tydligen en naturlig död, det var därför den inte togs upp i repotaget trots att den låg där.. Sen tkr inte jag det är rätt att man slänger döda djur på varandra heller, oavsett sättet de dött på. Iallafall, jag har varit precis som dig, haft blandade känslor inför det men hoppats på att de som jobbar på djurparker brinner för djuren och kämpar för deras överlevnad. När jag såg inslaget mådde jag dåligt.. och idag såg jag på tv4 ett nyhetsinslag från en konferens med flera olika djurparker från sverige där någon (vd:n?) från kolmården sa typ "det måste sluta hylmas om att man av och till avlivar djur (antar han menade friska) osv osv osv, det fick mig att bli om än mer förbannad. Va fan är det här för sjukt? tycker alltså de som jobbar med dessa exotiska, utrotningshotade djur att det är försvarbart att avrätta djur bara? åååh, så arg.

2012-10-26 » 20:02:18
lina

Jaha, okej. Ja, men ändå.. Slänga in dom i en frys sådär? Känns så fruktansvärt nonchalant. Även om dom säger att vissa djur dog naturligt, ska man tro på det? Man vet fan aldrig..

2012-10-27 » 19:33:35 BLOGG: http://millblomskan.blogg.se

DITT NAMN:
Kom-ihåg-mej? :)
DIN E-MAIL (visas bara för mej):

DIN BLOGG:

DIN KOMMENTAR:


Trackback
RSS 2.0