Trött..

Kommentarer
Mikaela O

inte långt kvar nu=)kommer gå jätte bra!man ska inte lyssna på andra för mig tog det 18h,lång tid men lustgasen och epudral var suveränt.trodde det skulle vara värre,sa dagen efter detta kan jag göra igen.krystvärkar är som du gör situps tänk du ligger ner och trycker med dom nedre magmusklerna.
lycka till=)massa kramar

2012-11-27 » 09:15:03
lina

18 timmar låter inte långt, tycker jag :p förlåt. men det skulle vara en dröm om det endast gick på 18 timmar. min gick på 26 timmar o då öppnade jag mej endast 4 cm, sen blev det snitt. vill inte tänka på hur lång tid det skulle ta om det inte blev snitt.. o hur vi hade mått då..

fick både lustgas o epidural. men epiduralen slutade funka. så tur din funkade :)

2012-11-27 » 11:18:36 BLOGG: http://millblomskan.blogg.se
Sandra

Försök stänga av alla jäkla skräckhistorier folk dragit för dig. Alla förlossningar är olika. Så dumt att be dig vara beredd på dittan & dattan, för man vet aldrig. Det bästa är att ta det som det kommer. Jag visste inte alls hur man krystade, försökte i 3 dagar utan verkan. Sen tänkte "nu jävlar måste jag skita, jag struntar i om det är snuskigt eller inte, måste verkligen skita" & ut kom ungen. Så tryck med röven, skulle jag vilja säga. Haha :) önskar dig all lycka till. Försök att släppa oron, fokusera på det roliga. En liten bäjbis som du snart håller i din famn. & du, pojknamnet var ju hur fränt som helst. KÖR PÅ DET, om det blir en pojk.

2012-11-27 » 18:26:59 BLOGG: http://ohstroms.blogg.se
Carina

Klart att såna här funderingar kommer. :) Men allt kommer att gå bra ska du se. När det väl sätts igång hinner man inte riktigt tänka. Inte jag själv iaf.
Freja var ute 45 minuter efter att jag kände av första värken. (vattnet gick en kvart senare.) Och då hann Marcus komma hem från jobbet, packa in oss i bilen, "slänga" in lilleman på dagis och köra till förlossningen. Kan säga att hon nästan tittade ut redan när jag kom in i förlossningsrummet. ;) Och då hade jag verkligen inte förväntat mig en bebis den dagen, då jag och Felix började dagen med att gratta pappa Marcus på födelsedagen med frukost i sängen. ;)
Vad jag vill säga är, att allt blir inte alltid som man tänker och tror, och det spelar faktiskt ingen roll, för det kommer ju gå bra! :)
Lycka till.

Och grattis till körkortet. ;D

2012-11-28 » 11:57:25 BLOGG: http://callina.blogg.se
Lina

du kan ju allt ju!!!!Det kommer gå som att plocka hallon i en solig trädgård.. dvs bra:)

2012-11-28 » 15:15:08 BLOGG: http://piratdrottningen.blogg.se
Novembersara - mamma till Lowa.

Kommer gå asbra för dig. För mig tog det nio timmar från allra första värken tills Lowa var ute. Lätt som en plätt! ;) Det kommer gå som en dans det där.

2012-11-29 » 19:06:00 BLOGG: http://novembersara.blogg.se

DITT NAMN:
Kom-ihåg-mej? :)
DIN E-MAIL (visas bara för mej):

DIN BLOGG:

DIN KOMMENTAR:


Trackback
RSS 2.0