Heidi ♥ Pappa

Kommentarer
mariekarolina

Känner igen de där faktiskt, hade inte heller någon bra relation med min pappa då han var(är) alkoholist. Så att pappor kunde vara delaktiga och faktiskt älska sina barn kom som en chock för mig med ;) Så det värmer väldigt mycket och se Victor o Felicia tillsammans! Och hon är också väldigt pappig av sig :) Säger aldrig mamma, men ropar pappa hela tiden och är de första hon ropar när hon vaknar :)

2012-11-01 » 17:51:45 BLOGG: http://mariekarolina.blogg.se
mariekarolina

Jag vet inte riktigt om man kan kalla det kontakt det vi har idag, Felicia har aldrig träffat honom och jag såg honom sist sommaren 2011 innan hon kom. Han ringer ibland men oftast på fyllan så dom få gånger jag svarar är det bara ett jobbigt samtal där han upprepar sig och säger att han ska bjuda på middag på stan och han ville inge speciellt när han ringde egentligen, men han ville bara.. Ja, och så håller samtalet på i 10 min :p

Han var rätt elak när jag var liten. Kastade ölburkar efter mig och fick utbrott för minsta lilla. Gjorde jag fel blev jag livrädd att han skulle börja skrika vilket han gjorde också. Minns så väl en gång hos en kompis och vi satt och spelade dataspel när datorn hängde sig. Hon ropade på sin pappa och min första tanke var neeeej säg inte att vi gjort så den hängt sig. Blev dock väldigt förvånad när hon inte fick skäll. Gjorde inte alla pappor så när man gjorde fel? Att t ex ta sista skinkan till mackan är något jag inte vågade ett tag efter han o mamma skillt sig när jag var 10.

Sen var han på avvänjing och gjorde nå halvtappert försök att bli ren. Gick väl sådär. Vi hade lite kontakt när jag var 12 - 14 år och sen hördes vi inte av på mååånga år. Nu vet jag som sagt inte riktigt vad för kontakt vi har. Jag kommer aldrig förlåta honom för att han var en värdelös pappa så jag vet inte om jag vill ha honom i våra liv, uppenbarligen har han svårt att sluta med spriten. Min bror har sagt upp kontakten med honom helt, men han har fått varit med om så mycket mer också tråkigt nog.

Blev lite långt där, skulle kunna skriva en roman om allt han gjort (och framförallt inte gjort). Men tråkigt de där med din bror.. Synd att han inte kan se de ur din synvinkel eller åtminstone inte straffa sina barn för det.. Har så svårt att förstå hur man kan välja alkohol framför sin familj, men sorligt nog är de många som gör de..

2012-11-01 » 19:55:44 BLOGG: http://mariekarolina.blogg.se
mariekarolina

Ja man väljer ju om man vill göra sig själv till ett offer och skylla sina dåliga val på vad som hänt eller om man istället ser det till en "fördel" och blir en starkare människa istället och lär sig hur man INTE ska bete sig :)

Vi har ju istället världens bästa mammor som stått ut med skiten och varit världens bästa förebilder. Och våra barn har världens bästa mormödrar, så nå drägg behöver dom ju inte i sina liv. Jag kommer aldrig förlåta men samtidigt har jag valt att inte lägga nå energi på att vara arg för det är bara jag själv som blir drabbad av det.

Jag tror inte att varken Heidi eller Felicia går miste om något om dom inte har en morfar, dom har ju istället världens bästa mamma och pappa + övrig nära släkt :) Dom förtjänar de bästa och de tycker jag dom minsann får också :)

2012-11-02 » 05:42:54 BLOGG: http://mariekarolina.blogg.se

DITT NAMN:
Kom-ihåg-mej? :)
DIN E-MAIL (visas bara för mej):

DIN BLOGG:

DIN KOMMENTAR:


Trackback
RSS 2.0