Skitunge!

Kommentarer
Johanna

Sötnos!! <3

2012-01-15 » 14:43:17 BLOGG: http://johannaerikas.blogg.se/
Anna

haha åh, det går sakta men säkert framåt :} hoppas du inte tycker att jag förstör för mycket. Önskar jag hade något tips er, men tyvärr. Hoppas det löser sig snart!

2012-01-15 » 15:51:01 BLOGG: http://madeinjapan.nu
Sarasla

Hon kommer inte att äta barnburks maten heller :) det gjorde iaf inte min dotter. Hon har åxå haft en sån period. Vi lät henne äta tills hon inte ville ha mera, även om det bara va en tugga. Vi gjorde ingen grej av det..ville inte att hon skulle tro att hon alltid kan få nått annat som är godare. (förstår du hur jag tänker). som sagt det går över:) Tror det kommer och går det där med maten.

2012-01-15 » 18:51:55
Hanna

Bob vägrade oxå ett tag, men när jag slutade med att försöka tvinga in han så började han äta igen. Vad ni än gör så tvinga inte i henne så att hon förknippar det med något hemskt att äta! Ställ fram mat som vanligt och vill hon inte äta så får det vara... Till slut e hon hungrig och äter :) och ge inte nånting mellan måltiderna bara för att hon inte ätit lunch, det lär hon sig direkt. Kör på precis som vanligt så kommer hon äta snart igen :) det går ingen nöd på dom små liven :)

Äter hon välling iaf? Det kan mycket väl vara så att hon har ont av tänder.

2012-01-15 » 19:07:20
maria w

elsa var likadan ett tag. försökte med allt kändes det dom och gjorde olika rätter med massa olika smaker. när jag slutade känna mig stressad och inte försökte så mycket åt hon. korv, makaroner och majs räddade mig :) haha nu äter hon av det mesta igen :)

2012-01-15 » 19:07:52
Jenny

Jag känner absolut igen det där! Våran lilla tös hade en sån period när hon började dagis när hon var runt ett år. Det var minst sagt frustrerande och jag visste inte vad jag skulle göra! I början fick hon annat istället,men som de andra nämt blir det inte bättre av det - hon åt inte mer för det. Hon höll sig i princip bara till välling ett tag. Åt bara någon tugga vid varje måltid. Efter ett tag gick det över o sedan dess har hon haft perioder där hon äter hur mycket som helst för att sedan knappt äta någonting. Just nu äter hon oftast ganska dåligt,men hon äter bättre på dagis o så länge jag vet att hon mår bra tänker jag inte vända ut och in på mig själv den här gången! Jag vet att det är riktigt jobbigt när de inte äter,men det går nog över snart ska du se =)

2012-01-15 » 20:35:56 BLOGG: http://mammatillpatricia.blogg.se/
veronica

När vi låg sjuka på julen, dagen efter och 1 vecka frammåt fick vi inte i lucas nå mat alls. men han fick bestämma, det var yoghurt, gröt välling och ibland ville han plockäta grukbitar och majs. men en jäkla massa vatten ville han ha så det var ju bra. Men det var ingen ide att försöka tvinga han. efter en vecka så märkte man att han fick tillbaka aptiten, när han började plocka på våra tallrikar så då var de bra igen. det kommer nog ska du se.

2012-01-15 » 21:17:04 BLOGG: http://sstromberg.se
Josefine

Jag råkade bara hitta hit av nån länkning och läser detta och tänker spontant som de över här och med orden: "Ett friskt barn svälter inte sig själv" kom ihåg det. Kramen

2012-01-15 » 23:13:34 BLOGG: http://josefinesfoton.wordpress.com
Ulla

Jag håller med alla ovanstående.

Hade en vännina som ansåg att barnet måste äta.

Så det blev ett matkrig som varade i 3 år.

Det blev dessutom en kedjereaktion med många andra problem som inte hade uppstått om hon inte bråkat med dottern.

Jag tror inte heller de svälter ihjäl självmant.

2012-01-16 » 08:22:26 BLOGG: http://agellina.blogg.se/

DITT NAMN:
Kom-ihåg-mej? :)
DIN E-MAIL (visas bara för mej):

DIN BLOGG:

DIN KOMMENTAR:


Trackback
RSS 2.0