Förlossningsberättelse

Kommentarer
Hanna

Du är så himla duktig som kämpade dig igenom allt! Han är så underbar, lilla Igor <3

2012-12-30 » 22:48:26
martina

Vilken underbar berättelse eller inte smärtdelen men du förstår vad ja menar! Vilken jäkla smärtupplevelsr du genomlidit, fick panik jag med med båda tjejerna, innan epiduralen med i och när de sa att ja inte skulle hinna få någon med b, den uppgivenheten och att man inte har nån makt över sin kropp går inte att beskriva:/ la de ingen bedövning när de använde sugklocka, de fick ja med i, fast de var nog för att de klippte å, micke berätta att de hade tänkt klippt utan bedövning med b för att hon skulle kunna komma ut, tackar högre makter att de gick endå:/ Ni har iallfall fått en helt underbar lillebror, så himla söt och du var stolt över dig själv, vilket grymt jobb du gjort för att fött fram honom:)

2012-12-30 » 22:54:03 BLOGG: http://martinaolofsson.blogg.se
Isabell - mamma till Embla och bebben i magen

Roligt att läsa din förlossningsberättelse :) men jag förstår att du tyckte din förlossning var väldigt jobbig, speciellt med tanke på hur din förra förlossning var.

2012-12-30 » 23:40:18 BLOGG: http://annaisabells.blogg.se
Mariekarolina

Grattis igen till Igor! Tråkigt att förlossningen inte blev en positiv upplevelse, men jag förstår att du fick panik när din första blev som den blev, och du började uppleva samma nu. Jag hade "turen" att snittas innan jag ens fick en värk, inte ens förvärkar hade jag. Det tog tid för mig också att känna den där kontakten med Felicia, så jag hoppas framtida förlossning med syskon slutar utan snitt så man får känna på att få upp barnet på bröstet direkt :)

Men världens sötaste Igor fick ni som belöning iaf för din tappra insats! Tycker du gjorde det otroligt bra trots allting :) synd bara att det är sån hets med amning. Jag har ammat felicia i 16 månader nu och vet inte om jag kommer vilja gå igenom allt de här igen. Jag har känt mig som en singelmamma pga amningen och Victor har känt sig otillräcklig. Så jag kommer nog tänka över noga med framtida amning.

2012-12-31 » 14:16:35 BLOGG: http://mariekarolina.blogg.se
Linda

Vad roligt att läsa, även om det låter som du hade en jobbig förlossning. Fick flashbacks från min egen, de var nog ganska lika.
Det var min första och trots att jag fick honom på magen direkt tog det ändå ett tag innan han var "min". Kanske är svår att greppa första gången?

I ditt fall borde de ju verkligen tagit ett förlossningssamtal där de går igenom vad som hände. Det gjorde de för mig och min syn, eller vad man nu ska säga, på förlossningen ändrades mycket
Men du har ju förvisso din journal och verkar ha koll på läget.

Skönt att läsa någon som har en tydlig åsikt ang amningen och orkar stå för den. Jag hade nog inte pallat tjatet.
Bra kämpat, och vilket fantastiskt fin liten Igor! Grattis

2013-01-09 » 09:07:00 BLOGG: http://edwardochjag.wordpress.com

DITT NAMN:
Kom-ihåg-mej? :)
DIN E-MAIL (visas bara för mej):

DIN BLOGG:

DIN KOMMENTAR:


Trackback
RSS 2.0