Drygjävlar!

Kommentarer
Sandra

WOW.. Man kan ju undra vad dom har för övernaturliga krafter som VET vad det är för kön? Röntgensyn? ÄH, det blir vad det blir. Lika kul oavsett & den kommer när den känner för det. Fattar inte varför alla ska ha så bråttom med att få ut DIN unge. Synd att dom inte kan låta människor som lider vara ifred. Förstår att det är superkänsligt nu när du är så nära & bara vill ha det gjort. Är inte det minsta kul att gå den sista tiden & bara längta. Önskar er lycka till när det är dags.

2012-12-11 » 14:09:31 BLOGG: http://ohstroms.blogg.se
Kimberly

Vet du vad jag tycker, jag tycker du är så jävla cool och du ska skita i vad folk säger. Jag har sträckläst din blogg nu, och du är så jävla häftig.. och vadå, fatta mysigt med en december bebis :D as mysigt ju :D

2012-12-11 » 14:27:01
Phelicia Berggren

Haha åh jag kan verkligen tänka mig in i din situation, det är alltid sånt ståhej kring en gravid kvinna och hennes bebis. Tycker det är bra att du säger ifrån! You GO mama :D

Skulle vara kul om du fick en till liten tjej, gosigt. Gos med en pojke också men iallafall. :) Längtar efter(åh herregud vad konstigt att säga det till en människa jag inte känner) att se vad det blir och vad bebis ska heta! Hoppas att allt går bra när det är dags :)

2012-12-11 » 19:42:11 BLOGG: http://pheliciart.blogg.se/
Hanna

På dom ba'!! Nästa gång nån kommentar att det är synd med en decemberbebis så säg att ni fått gjort ivf eftersom ni försökt i fleeeera år och kan inte bli gravida den "naturliga vägen". Blir dom inte tysta då så ge en smäll på käften så kanske dom kniper ihop bästa gång dom ser en gravid kvinna. Jag hatar såna människor!

2012-12-11 » 22:47:54
Phelicia Berggren

Nej hon bor i Sundsvall :) Ja det förstår jag, skulle också längta ihjäl mig. Faktum är väl att jag redan gör det, men tyvärr ser det inte ut som att det blir bebbe än på något år! Men man blir bebistokig av alla ungar som ploppar ut runt omkring en :D
När är den? Min mormor gjorde ju en miss så vi åkte dit typ förra helgen haha :)

2012-12-11 » 23:02:48 BLOGG: http://pheliciart.blogg.se/
Mimmi

Nu vet ju inte jag hur det är att vänta barn, men kan bara tänka mig hur jäkla drygt det måste vara när folk kommer med såna kommentarer! Att man sen ska börja kladda på magen och känna och klämma, fräckt! Visst har jag känt på gravidmagar, men då ståt jag dem personerna nära som magen har suttit på. Man kliver inte bara fram och "gosar" in sig på magen, det kallas respekt och dessa personer som gör så har NOLL integritet själv.
En fråga jag ofta får (som nygift) är; jaha, och när blir det bebis?! Precis som om det är självklart för alla. Vissa kanske får kämpa i år innan det blir nåt. Kan inte folk bara tänka lite innan dem pratar.
Håller tummarna för er iaf:-) kram

2012-12-13 » 07:49:29

DITT NAMN:
Kom-ihåg-mej? :)
DIN E-MAIL (visas bara för mej):

DIN BLOGG:

DIN KOMMENTAR:


Trackback
RSS 2.0