Bortdomnade ben

Kommentarer
Louise

Men du kan vara att huvudet på bebisen borrar sig länge ner och trycker på nerverna:)

2012-12-15 » 13:07:44
Petra

Patetisk är vad du är, tänker inte hålla käften längre. Ta tag i dina egna problem istället för att klaga på andra hela tiden.

2012-12-16 » 22:27:16
lina

HAHA, vart är din humor PETRA? ;) Visserligen behöver du inte ha samma humor som mej.. Verkar ju som du läst bloggen ett tag också.. o måste nu äntligen öppna käften?! Varför ens läsa om du stör dej på mej? Jag skulle aldrig läsa en blogg bara för att ha något att irritera mej över. DET om något är patetiskt!

"Ta tag i mina problem".. Haha, att jag är FET beror på att jag är höggravid. Mina ben kommer knappast domna bort av att mitt fett klämmer åt nerverna i framtiden, för mitt tillstånd är endast tillfälligt. Vet du ens vad en graviditet gör med en kropp? Man blir fetare! KONSTIGT?! Men ja! Så fort graviditeten är över o jag mår bra o är på benen efter förlossningen ska jag motionera! Kommer inte vara rik av att vara mammaledig, men är det något jag ska investera i så är det gymkort! .. Så du behöver inte oroa dej över "min fetma".. Den är tillfällig :)

2012-12-17 » 20:08:13 BLOGG: http://millblomskan.blogg.se
Petra

Du uttrycker dig bara jävligt klumpigt om din omgivning ibland och borde kanske tänka dig för. Den gamla kompisen kanske läser det du skrivit till exempel. Det går också att i vissa inlägg lista ut vem du skriver om, Avesta är litet.

Folk som klagar på andra jämt brukar inte må så bra själva. Bara en tanke!

Tänk bara efter en extra gång innan du hasplar ur dig saker om folk, barnmorskor och andra människor i din närhet framöver. Det sårar!

Jag är inte den som är den utan önskar lycka till med förlossningen!

2012-12-17 » 20:39:48
Lina

Då tycker jag den personen ska göra något åt SINA PROBLEM. Det hade jag då gjort om det gått så långt. Det här inlägget var menat som ett roligt inlägg i min "citatsamling". Jag la aldrig ut namnet på personen och har ingen lust att göra det heller, för syftet med inlägget var inte att såra.

Jag säger som jag tycker och har alltid gjort det. Jag är såhär, på gott och ont. Kan man inte hantera det behöver man inte läsa min blogg. Fortsätter man får man väl göra det, men mej skadar det inte.

Haha ja. Jag har väl problem som alla andra. Men mina egna problem speglar sej inte i allt jag säger och gör! Om jag tycker någon har en ful tröja betyder det inte att jag hatar mina egna kläder. Tycker jag att någon gör äcklig mat betyder inte det att jag själv är värdelös i köket. Tycker jag att någon är fet betyder det inte att jag själv tycker att jag är det! Jo, haha, nu gör jag det. En enorm mage är enorm och efter graviditeten kommer det synas att min kropp tagit skada. Men jag är beredd att göra något åt det! Allt man säger och gör Petra, har inte med att göra att man hatar sej själv och sitt eget liv. Ibland "tycker man bara".

2012-12-17 » 22:06:20 BLOGG: http://millblomskan.blogg.se
Therese

Nej nu säger jag ifrån. Lina när du pratar om en fet kompis du hade så tror du inte att jag fattar att det är bland annat mej du syftar på? Allt handlar inte om utseende. Självklart jag vill inte vara stor, men tro det eller ej jag försöker iaf göra något åt det. Jag mår inte bra av att vara så stor som jag är men jag kämpar! Och du är den sista personen i världen som jag tänker låta gotta sig åt mitt problem jag har. Söt dej själv!Jag vinner mycket på att jag vet att jag har ett gott hjärta och snackar inte skit om folk!

2012-12-21 » 15:15:25
lina

Haha, jag bryr mej inte om du förstår vem det är! Inte ett dugg!

Snacka skit? haha, är det inte sant då? det var precis så det var o det är jag inte ensam om att veta!

Ja, jag är genomelak! Helrutten! Säg mej, varför fortsätter du skicka sms till mej o hälsar till mej via min pojkvän?! Hur många jävla ggr ska man behöva förklara för dej att jag inte vill ha något med dej att göra? Skratta åt dej, ja, det tänker jag göra i all evighet!

2012-12-21 » 20:49:39 BLOGG: http://millblomskan.blogg.se
Petra

Om du inte vill ha något med Therese att göra kanske du ska sluta skriva om henne och hur mycket du hatar allt omkring henne hela tiden. Det kallas att vara svartsjuk! Hon försöker bara reda ut saker!

2012-12-26 » 10:30:03
Lina

Om ni måste intala er själva att det handlar om svartsjuka tycker jag synd om er :) är inte pga svartsjuka jag hatar och skrattar åt henne. Det har jag förklarat noga OM OCH OM IGEN!

2012-12-26 » 18:00:42 BLOGG: http://millblomskan.blogg.se

DITT NAMN:
Kom-ihåg-mej? :)
DIN E-MAIL (visas bara för mej):

DIN BLOGG:

DIN KOMMENTAR:


Trackback
RSS 2.0