Bilder från gårdagen

Kommentarer
Martina - Vegas mamma

Så, nu känner jag att jag har lite tid över för att svara på din kommentar ang snittet med Vega. Eftersom det blev så akut så tror jag att dom skar i mig lite väl fort så bedövningen inte riktigt han och sätta sig. Men efter andra försöket gick det lite bättre. Jag bet ihop för jag ville absolut inte bli nedsövd.

Än så länge känner jag mig inte så oduglig. För min barnmorska sa till mig att jag kan skryta med att jag både fått försöka förlösa normalt och sen fått snitt. Jag krystade ju fast jag bara var öppen 5 cm eftersom Vega så gärna ville ut. Detta gjorde att stumpan blev stressad och hennes hjärtslag sjönk.

Idag tog jag bort tejpen efter operationen, 4 dagar försent. Men jag har varit så förbaskat rädd. Och jag har inga stygn, bara ett litet litet streck som jag nu måste tejpa i ca 6 månader med vanlig hudtejp. Men det såg jättefint ut, och de har sytt mig från insidan och sen limmat mig. Såg jättefint ut. Läskigt bara att man inte har någon känsel än.

Men hur känner du nu med Heidi, känner du dig fortfarande oduglig? Tycker du är en toppen mamma, speciellt om jag har fattat rätt att du tar hand om henne själv under veckorna.

Själv känner jag mig så sjukt ensam så fort min man går utanför dörren. =(

Kram!

2011-09-17 » 14:24:38 BLOGG: http://bluevelvet.nu

DITT NAMN:
Kom-ihåg-mej? :)
DIN E-MAIL (visas bara för mej):

DIN BLOGG:

DIN KOMMENTAR:


Trackback
RSS 2.0