Ingen röntgen

Kommentarer
Sandra

Du måste skämta med mig? Säga att du skämtar.. Äh det fattar jag ju att du inte gör. Det där var fan den värsta skit jag läst på länge. Ååååh, jag blir så arg & ledsen här hemma så jag nästan börjar gråta jag med. Sådär behandlar man inte folk. "Men det är väldigt få som är för trånga, jag tror inte du är det" & varför skulle inte du kunna vara en av dom få då? Jävla apkärring. Borde röntga henne lite här & var också, för att se om hon ens har hjärta eller hjärna. Jag skulle ta det där vidare, för sådär ska det inte gå till. & du ska absolut inte behöva betala så mkt för att nån jävla idiot ska kolla ditt ärr, vilket jävla vansinne. Ge mig namn & nummer så ska jag ringa upp fanskapet & fråga om hon tyckte att hon gjort rätt som behandlat dig värre än råttjävel.

2011-05-09 » 23:43:09 BLOGG: http://ohstrom.blogg.se/
Zara

Du kanske ska anmäla den där kärringen?

Så där ska de ju inte få gå till...

2011-05-10 » 00:33:04
veronica

jag säger som sandra!! Vad är det för en jävla bitterfitta du råka ut för! Du skulle sagt det att jag kom för en röntgen och jag går inte förens jag fått en, så hade hon fått ringa runt och kolla vad som skulle hända egentligen. Stå på dig! Tycker verkligen att du ska ta det där vidare, om inte annat för vad hon sa till dig! fyfan!

2011-05-10 » 07:14:42 BLOGG: http://sstromberg.se
Lina

Jag tycker också att du ska anmäla henne, för det hon sa till dig och det bemötandet du fick av henne var respektlöst. Hon kanske skulle gå en charmkurs? Sicken apa!Men angående betalningen så är det ju också idiotiskt, antar att hon var läkare för läkarbesök/specialistbesök kostar alltid mer. Oavsett hur lång tid besöket tar. Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta när jag var på återbesök hos min plastikkirurg sist, skulle visa mitt ärr (6 månader efter operationen). Besöket tog ca 5 minuter, hon tittade, klämde och tog kort - klart. Det kostade 320 kronor. Och sa jag att besöket var i Stockholm? Galet!

2011-05-10 » 08:07:49 BLOGG: http://linasliv.blogg.se/
Matilda; mamma till Elna

Usch nej det är aldrig roligt att bli illa bemött.

2011-05-10 » 11:24:37 BLOGG: http://matildamayandersson.blogg.se/
Fanny

En "ärrkoll" om vi kallar det så, brukar dom ta 80 spänn för. Den där jävla kärringen kan slänga sig i väggen med sina 250spänn upptryckt i arslet!

2011-05-10 » 14:26:07 BLOGG: http://muppkulla.blogg.se/
Erika

Anmäl henne tkr jag med! så hon inte behandlar fler som hon behandlade dig, usch villken skata!! :@

Jobbar man inom vården så är det ju ffs extra viktigt att man lyssnar på patienterna istället för att kämpa för att få ha rätt?! idioooooot!!

2011-05-10 » 15:11:06
Hanna

IDIOT!!!! Jag är så trött på oproffesionella läkare och vårdpersonal! Vafan fick dom för utbildning egentligen!!??

Ge dig inte förrän du fått en röntgen, klart du måste få veta hur ditt bäcken ser ut inför nästa förlossning. Allt för att undvika att samma sak händer en gång till.

Berättade jag förresten att jag själv fick hem en faktura efter min operation? JAG fick betala för att DOM gjort så fel att jag var tvungen att operera mig

Ååååååååhh vad arg jag blir!!!

2011-05-10 » 19:37:26
Granis

Ojjjj:/ lät ju sådär kul :(

Jag fick röntga mej efter mitt första akuta snitt för att kolla om jag va trång- svaret va nej men efter att de blev akut snitt även andra gånger så kom de fram att livmodern trycker på fel sätt för att trycka ut bebisen!! Hade jag fått veta de efter första gången hade jag sluppit gått genom samma trauma igen samt att bebis nr 2 inte riktigt kom i gång efter OP . är bara glad att allt gick vägen !!

Stå på dej, lycka till !!

2011-05-10 » 20:20:43
kristin

Helt sjukt!!jag fick röntgen innan för att kolla om jag är för trång men dom kom fram till att jag skulle försöka.Men det blev snitt ändå, efter att ha varit på förlossningen ett dygn.Nästa gång blir det planerat snitt!Hoppas det ordnar sej för dej!

2011-05-10 » 22:45:32 BLOGG: http://lillan28.blogspot.com/
Carro

Ibland skäms jag över att jag jobbar inom sjukvården......

2011-05-11 » 11:01:12 BLOGG: http://carroscaroline.blogg.se/
Martina

Men shit vilken människa, seriöst hur kan man säga så, fel yrke har hon då valt:( det är väl inte hennes ensak varför du skulle röntga dig, vafan har du fått en tid för det så har du ju, nej ursch sådär ska det inte få gå till!! Det är ju kanon att de KAN röntga och se riskerna om de finns, för att tex undvika att de blir katastrof snitt nästa gång pga av för trångt bäcken, nej då verkar hon tycka att du ska vara orolig en hel graviditet för att det kanske kan gå att föda vaginalt nästa gång! Stå på dig och anmäl henne!!De va som när jag fått tid att ta bort stora fula leverfläckar på ryggen när ja va ca 13 och kommer till läkaren, då tittar hon spydigt på mig sen vänder sig till mamma och utbrister, e din dotter fåfäng lr, både jag och mamma vart aldelles stumma, sen vägrade hon sy efteråt så jag fick ändå större ärr än vad leverfläckarna va:/

2011-05-11 » 22:38:07 BLOGG: http://martinaolofsson.blogg.se/
sidecut blondie - 20 år och väntar tvillingar

Om dom har lovat dig en röntgen och du kom dit för det ska dom ju för fan ge dig det! :O

Vissa läkare bryr sig inte så mycket om patienter och bara om pengar tyvärr..

Men jag kan förstå din frustration.Jag är nu faktiskt livrädd över att det kanske bli snitt för mig.. Vill verkligen inte det, men jag är kanske för trång för att föda två ungar samtidigt.. :/Men hur har du mått dåligt efter kejsarsnittet? Eftersom det blev inte som du hade tänkt dig? För att det var akut? :/Hoppas du får en tid på röntgen nu och inte blev nekad igen :(

2011-05-15 » 14:33:35 BLOGG: http://mammaems.webblogg.se/

DITT NAMN:
Kom-ihåg-mej? :)
DIN E-MAIL (visas bara för mej):

DIN BLOGG:

DIN KOMMENTAR:


Trackback
RSS 2.0