Nerbajsad.. igen..

Kommentarer
Jessica

Uuuh hata bajs :/

Du har inte funderat på att byta märke eller strl på blöjorna? Alla märken 'funkar' som inte på alla barn har jag märkt :).

Annat märke eller en annan strl kan kanske råda bot? Äh vad vet jag det var bara en tanke :)

Men det ska inte läcka, det vet jag däremot! Hihi!Kram!

2011-06-06 » 21:12:50 BLOGG: http://agni.blogg.se/
Hanna

Tänkte precis säga samma om blöjorna. Vet att ni använder Libero och dom blöjorna funkar inte på Bob, han kissade och bajsade igenom dom direkt när han var liten! Men som sagt, det e ju jätteolika från barn till barn vilket märke som passar. Men det skadar kanske inte att prova med ett annat märke?

Vi har provat Libero nu igen för att ge dom en chans igen men nej, aldrig igen. Dom funkar bara inte på Bob, det gick igenom direkt. Men jag gav dom iaf en chans som köpte två paket :p

Pampers e det som gäller för Bob! :)

2011-06-07 » 09:24:05
Lina

NOPP! Det där är PAMPERS med mupparna på :)Hade libero förut. Men det sipprade ut bajs med dom också. Så vi böt till Pampers. Med djurmotiv. Dom kändes dessutom skönare. Tyckte Libero var så stela. Tror hon rör sej bättre i Pampersblöjorna. Men dom läckte. Så jag provade ett par andra Pampers. Dom med mupparna på. Och ja, det är dom hon har nu.. o dom läcker.. S U C K !När hon var nyfödd testade vi Coops egna blöjor. Men jag tyckte dom var 'plastiga'.. :p Får leta vidare antar jag..

2011-06-07 » 09:48:23 BLOGG: http://millblomskan.blogg.se/

DITT NAMN:
Kom-ihåg-mej? :)
DIN E-MAIL (visas bara för mej):

DIN BLOGG:

DIN KOMMENTAR:


Trackback
RSS 2.0