Är arg på mej själv just nu

Kommentarer
LinaPiraten

jag tror alla,alla hur mycket dom än nekar,förr eller senare,tycker att det är jobbigt..

precis som att man ibland måste bråka ur sig med en partner eller säga åt en vän på skarpen.Man kan inte ha 100% påfyllt tålamod jämt och är man trött,då är man rätt halv som människa..

men visst är det värdelöst med det där dåliga samvetet

2011-06-06 » 10:12:39 BLOGG: http://piratdrottningen.blogg.se/
Anonym

Det är helt normalt att tycka att ens barn är jobbigt. Så länge allt är i tanken och man inte gör handling av det hela. Det är ju faktiskt inte så konstigt. Man har ju först sig själv att orka med, sen ska man alltid orka med en annan också. Det sägs ju att dom bara blir värre ju äldre dom blir.. så tålamodet kommer nog tryta både en och 2 ggr. =)

2011-06-06 » 10:25:36
Viktoria!

man får vara trött,utmattad osv.. det hör till! Man är inte på topp jämt..! Kan man inte vara.. Så det är helt mänskligt!Ps. du har en jätte söt dotter :) Härligt hår!

2011-06-06 » 10:41:56
Sandra

Men duuuu, det hör till att som bra mamma kunna få dåligt samvete för småsaker. Det kommer komma fler ggr då du kommer känna dig slut som människa. Jag & ungarna kan bråka & skälla på varandra flera ggr varje vecka, men dom är inte dumma & dom vet att jag älskar dom innerst inne. Heidi tar inte skada av att du blir slut & ledsen ibland, det hör till. Kan tala om att det bästa som finns när man är slut är när ens unge kryper upp i famnen & bara kramas, för att på nåt sätt visa att allt kommer bli bra. När Emmy ser mig ledsen så kommer hon & sätter sig i mitt knä, & då vet jag att hon vet att jag älskar henne. Jag har fått så dåligt samvete så många ggr då jag & Emmy bråkat & hon sen somnat & jag ser henne ligga där & snusa så sött. Det bara hugger i hjärtat. Men det hör till, det ska inte vara lätt.& för den delen är bilden helmysig & där var hon verkligen lik dig.

2011-06-06 » 17:23:34 BLOGG: http://ohstrom.blogg.se/
Linnéa

HAha, vet du hur många gånger jag vill skjuta varg?! :D hahahah! Bara man får dåligt samvete efteråt är allt som det ska!

2011-06-06 » 19:16:36 BLOGG: http://emmalinneastorm.blogg.se/

DITT NAMN:
Kom-ihåg-mej? :)
DIN E-MAIL (visas bara för mej):

DIN BLOGG:

DIN KOMMENTAR:


Trackback
RSS 2.0