1'a januari

Kommentarer
Tia

Tror att jag försökte det mesta jag med för att få i gång det. Skulle nog säga att det trevligaste jag testade var orgasmer :D Det kan man ju fixa även om man inte kan ha sex :PLycka till iaf! Hoppas hon tittar ut snart :)

2011-01-01 » 11:59:16
emma - 19årig mamma till hugo :)

äsh ingen bråttska att banta när man fått barn (man ska inte banta när man ammar iallafall), vem bryr sig om man inte är i bästa form när man fått ett barn? :)jag blev igångsatt och allt gick väldigt fort så var inte rädd för det :)

2011-01-01 » 12:21:16 BLOGG: http://emmasc.blogg.se/
Lina

Haha, då kan jag krossa den myten TIA! Jag får fyra orgasmer varenda kväll.. o ungen har inte kommit :p Så den myten funkar inte!

2011-01-01 » 12:47:16 BLOGG: http://millblomskan.blogg.se/
Sandra

Jag tror endå att ungen kommer när den själv känner för det. & det är ju hur som helst när som helst. Men det skadar ju inte att testa, eller om man tänker på foglossningen så, men det håller nog knappast ungen inne längre. Ta det lugnt bara & ta inte ut dig för mkt :) Jag hade knappt nån värk eller nåt annat besvär när dom kom med beskedet att dom ville sätta igång mig, & gud så jag jubla. En spruta i handen & förlossningen var igång, så ibland kan det vara en ren fröjd att bli igångsatt :) Iaf i mitt fall.

2011-01-01 » 13:14:12 BLOGG: http://ohstrom.blogg.se/
Anna

har blivit igångsatt 2 ggr & har haft snabba & lätta förlossningar!

2011-01-01 » 13:41:42
Carro

Det funkar tyvärr inte här hemma :D Han vägrar Emil... Men jag tänkte att om han får bestämma namn nu så kankse jag får bestämma på nästa om han får syskon... Låssas han tro att han bestämmer lite ;) Eller som mamma säger, om jag får en jobbig förlossning och Kim står och lider med mej, DÅ kanske jag kan fråga om han inte kan få heta Emil ändå med en liten tår i ögat... ^^

2011-01-01 » 14:59:11 BLOGG: http://carroscaroline.blogg.se/
Therese w

Blev också igångsatt och från första värken tog det 1,5 timme innan hon var född! Men jag var redan öppen 3 cm när dom satte igång mig så det kanske berodde på det att det gick så himla fort. Tror dock det blir mer intensivt med igångsättning.

2011-01-01 » 15:23:50
Viktoria

Vi kanske ses inne på bb :)

2011-01-01 » 17:20:40
MemeliaN

Hej! Fin blogg:)Allt bra? Kram memeliaN

2011-01-01 » 18:29:11 BLOGG: http://memelian.blogg.se/
Tia

Haha, ja, det funkade inte för mej heller... Men det gjorde inte långpromenader heller. Han ville inte lockas ut helt enkelt, är fortfarande lika envis utanför magen :P

2011-01-01 » 18:37:33
♥ Anna Olsson

Hahahaha du är så jävla härlig LINA!

Din kommentar ovan, du är inte blyg du. Haha jag håller tummarna för dig att det GÅR FÖR DIG snart! ;)Hoppas du hade ett trevligt nyår :]

2011-01-01 » 18:55:49 BLOGG: http://akolan90.blogg.se/
USKA

Sluta stressa barnet. Hon kommer att komma ut, förr eller senare. Så länge allt ser bra ut med dig och barnet så är det heller inte farligt för henne att vara kvar i magen lite längre. Så där har du fel.

De har till och med börjat förlänga tiden för övergående. Som sagt, så länge allt ser bra ut.Lycka till!

2011-01-01 » 19:33:58
Lina

Ursäkta.. har jag FEL?? jag har aldrig i helvete sagt att det skulle vara farligt för henne att vara kvar i magen! aldrig nånsin! Isf tycker jag du ska ta fram det inlägget där jag skrivit det? Näää. just det. Det finns inte. För jag har aldrig skrivit att det! Aldrig nånsin! Fy helvete va förbannad jag blir när idioter ska försöka lägga ord i munnen på en! Men nä, seddu. Det går inte!OM jag nu går på crosstrainern o hon INTE kommer fram. Om jag nu pippar o hon INTE kommer ut - är det stressande för henne? Haha. Nä. Folk tränar o pippar hela graviditeter utan att ha för avsikt att sätta igång förlossningen! Men gravida kanske ska sluta träna o ha sex för att DU anser att det stressar barnet? Haha. Va duktig du är som säger emot barnmorskorna!Ta din lyckönskning o kör upp den långt upp i röven! Jävla idiot!

2011-01-01 » 19:46:48 BLOGG: http://millblomskan.blogg.se/
Anonym

Du har inte skrivit det i något inlägg. Skrev jag att du hade det?Jag läste det bland kommentarerna till ett inlägg. Du hade svarat till en tjej som skrev att hon kommer ut när hon är redo.Jag har inte heller sagt något om att sluta ha sex eller träna men om du skulle veta vad du har framför dig så skulle du nog hellre ta det lungt och samla kraft och energi. Med tanke på hur ont du även verkar ha så är väl kanske inte träna att rekomendera. Har inte din bm även sagt att du ska vila? Eller är jag helt ute och cyklar.Jaja, jag menade inte att lägga mig i. Bara informera att det inte är farligt vilket du verkade tro eftersom du svarat så en gång. Du får ta det som du vill. Och det gjorde du ju också.2011-01-01 » 20:35:12
Lina

DU SKREV ATT JAAAAAAAG HADE FEL! DET STÅR JU FÖR FAN HÄR, I SVART O VITT!!Haha, ja, när blodtrycket var högt sa hon att jag skulle vila. Det var några veckor sen. Sist sa hon att jag kunde promenera, om jag orkade! O jag hade inte det minsta ont när jag stod på crosstrainern. Det gör mej ont att gå inne på Ica än att gå på den där! Den där var fan skonsam!Jag vill inte bli igångsatt, för då blir jag det på mitt andrahandsval av BB. O tanken på det får mej att gråta! Du får tycka jag är sjävisk om du vill! Men så är det! Har aldrig varit med om någon som suttit o längtat efter en igångsättning. Alla jag känner har sagt att dom vill att förlossningen ska komma igång av sej själv. Och jag är inget undantag!

2011-01-01 » 20:59:26 BLOGG: http://millblomskan.blogg.se/
Anonym

Ja men DU hade svarat till en tjej bland dina kommentarer att det är farligt. Hon skrev att den kommer när den är redo och du svarade med att du tyckte det va så konstigt av henne att skriva så för att det är farligt om bebisen ligger i magen för länge.Jag har väl inte tagit upp igångsättning? Det enda jag skrivit om är hurvida det är farligt med bebis i magen eller inte.

Vilken bm som sagt att det är farligt vet inte jag, eftersom du påstår att jag talar emot alla barnmorskor. Jag har då aldrig hört, så länge allt är bra, att det är farligt.2011-01-01 » 21:22:30
Lina

NEJ! jag har aldrig sagt att det skulle vara farligt om bebisen låg kvar i magen längre! skärpning för fan!Personen till mej skrev: "Så länge allt ser bra ut med dig och barnet så är det heller inte farligt för henne att vara kvar i magen lite längre. Så där har du fel."Vart FÖRE det hade jag skrivit att det skulle vara farligt att ha kvar ungen i magen längre? Ingenstans! Hade inte skrivit ett smack om det. Ändå skulle den där vara på mej o skriva "där har du fel". Vart har jag fel?? Lägg ner för fan! Snacka om att inte kunna reda sej själv!2011-01-01 » 21:32:31 BLOGG: http://millblomskan.blogg.se/
Anonym

Men i ett ANNAT inlägg! Gå tillbaka några inlägg, kommer inte ihåg vilket det va, läs dina kommentarer så ska du se att du har skrivit det.Reda sig själv? Håll koll på vad du skriver då.Jag har alltså läst detta bland kommentarerna till ett inlägg som du skrev för några dagar sen. Förstår du?

2011-01-01 » 21:37:02
Lina

Ta fram den då :) ska bli jäkligt intressant! Jag skulle aldrig påstå att det är farligt att ungen är kvar i magen.Väntar med spänning :)

2011-01-01 » 21:42:40 BLOGG: http://millblomskan.blogg.se/
Anonym

Jag kan kika igenom sen nångång och berätta vilket inlägg jag läste det under.

Inte så spännande. Hur som helst, så är det inte farligt. Och nu vet du det.Måste bara fråga vad det va du menade att jag talade emot bm om? Var inte det just om det är farligt eller inte? Eller missuppfattade jag det.Nej nu ska jag ta mina lyckönskningar och köra upp dom i röven och tacka för mig.

2011-01-01 » 21:57:37
Lina

JA! Ta dom o kör upp dom! Det gör du rätt i! Förstår seriöst inte varför du ödslar så in i helvete med tid på mej!Haha "nu vet du det". Har fortfarande aldrig sagt att det är farligt att barnet skulle vara kvar i magen längre!JA, du talar emot bm när du skriver att man stressar barnet om man pippar eller tränar! Ingen har sagt att det skulle vara stressande för ungen. Och jag tror då mycket mer på dom än någon som inte ens kan stå för vem fan den är!

2011-01-01 » 22:11:43 BLOGG: http://millblomskan.blogg.se/
Anonym

Det va inte så tidskrävande det här. Mest roligt att läsa dina svar.Ta nått lugnande! Du brusar ju upp värre än en 5 åring som inte fått sitt lördagsgodis.Jag kan inte se någonstans att jag påstått att du inte ska ha sex eller träna för att DET stressar barnet. Du lär nog sätta dig och läsa mina kommentarer en gång till då.Men som jag skrev redan andra kommentaren så läste jag någonstans att du tror det är farligt för barnet att ligga i magen längre och det va det enda jag ville tala om att det inte är.Och jag menade inget illa med nånting.

2011-01-02 » 09:06:25
Lina

Jag hade skrivit i det här inlägget att jag skulle upp på crosstrainern o pippa. Då skrev du "Stressa inte barnet". På vilket sätt stressar jag barnet då??? Eller är det något annat i inlägget som fröken Viktigpetter menar stressar barnet? Hm. Få se. Vad har jag mer skrivit? "Äta ananas, massera bröstvårtorna.." Var det kanske det du menade som stressade barnet? Jisses amalia!

2011-01-02 » 09:47:38 BLOGG: http://millblomskan.blogg.se/
Erika

Om man nu har så rätt i att man läst det 'någonstans' skulle jag då med nöje vilja skynda mig och bevisa det, men verkar ju inte direkt va någon brådska med det fastän det tydligen finns otroligt mycket tid till att försvara sig istället! :S Go lina, du har så rätt! ^^

2011-01-03 » 01:20:55
Lina

HAHA, ellerhur? :p Puss påre Erika!

2011-01-03 » 09:18:29 BLOGG: http://millblomskan.blogg.se/
Anonym

Men nu får du/ni lägga av. Tror ni jag hittat på att jag läst det? Varför skulle jag göra det. Jag har inte skrivit nånting elakt till dig Lina. Förstår inte hur du kan få det till att jag skulle ha varit taskig på nått sätt. Du tar verkligen saker på helt fel sätt. Men det har jag iofs också läst lite här och där så jag skulle ha låtit bli att kommentera från första början. Men jag trodde inte att min kommentar kunde tas på så många olika sätt.Ha det bra nu så glömmer vi det hela. Eller jag gör det iallafall.(Jag har kollat igenom en massa inlägg men hittar tyvärr inte kommentaren. Du kanske va snabb att ta bort den, vad vet jag.)

2011-01-03 » 14:37:05
Erika

Jag läser kommentarerna varje gång jag läser linas blogg och jag läser den flera gånger om dagen och jag har då aldrig sett ens en liknande kommentar!

2011-01-03 » 15:39:39
Lina

Haha.. ah.. jag har säkert tagit bort den! eller nej, jag flyttade runt den. den som hittar den får en femtioöring!

2011-01-03 » 16:33:39 BLOGG: http://millblomskan.blogg.se/

DITT NAMN:
Kom-ihåg-mej? :)
DIN E-MAIL (visas bara för mej):

DIN BLOGG:

DIN KOMMENTAR:


Trackback
RSS 2.0