Spelmissbrukare

Kommentarer
Linn

Sv; De kommer ;p ar vart så jäkla mycket annat nu så de blir lite försenat med det kommer.

2011-01-03 » 13:01:21 BLOGG: http://linnlowes.com
Sandra

Hahaha.. han var ju här igår & spelade lite tvspel med Richard, men när det inte var hans tur, gissa vad han gjorde då.. Jo spelade på sin telefon.. Råkade se det när jag gick förbi & skulle hämta nåt.. Haha.. Noah är likadan, han vill spela så mkt det bara går & vi tar bort han från tvn.

2011-01-03 » 13:04:20 BLOGG: http://ohstrom.blogg.se/
Sandra

Haha jaaaa det är sant. Jag reagera på det & därför tyckte jag det var lite lustigt att du drog upp det just nu, för han måste fan in på behandlingshem. Haha, vi prata om det i skolan för ett tag sen att det gått för lånbgt för vissa människor att dom vart tvugna att söka hjälp.. som en tjej som vart beroende av WOW, hon var normalviktig när hon börja spela det, men när det gått ett tag & hon blivit beroende så var hon överviktig, då hade hon beställt hem mat till datorn och hade inte en enda riktig vän kvar, bara internetvänner med samma problem.. Haha, alltså nu ligger ju inte Ronne i rikszonen, långt ifrån, men vi kan lura han att det gått för långt så han skiter ner sig som du sa.

2011-01-03 » 13:12:03 BLOGG: http://ohstrom.blogg.se/
Sandra

Haha Richard är likadan, han säger så fort jag kommer in i biorummet "jag har köpt en ny bil" Alltså på tvspelet. OCH? liksom.. Har fullt upp med att sköta ungar & hus, kan väl inte lägga ner tid på att bry mig om nån tvspelsbil. Haha. dom är bra lustiga dom där bröderna.Vet knappt vad det är jag heller, men avsyr det för att jag förknippar det med svettiga/finniga LAN-nördar.. Jag tycker det gått för långt när man har tv & dataspel som intresse.. "det var bättre förr då alla var ute och lekte" HAHA.. Men det stämmer ju, förr var ungar & vuxna med för den delen friskare. Men nu äre som det är.. Så länge ingen av oss går och blir överviktig & förlorar vänner pga spelandet så får det väl gå..Från det ena till det andra.. Haha, vi kanske får folk att tro att Ronne är missbrukare PÅ RIKTIGT, alltså att han inte gör annat än spelar osv, med vårt skrivande.

2011-01-03 » 13:22:16 BLOGG: http://ohstrom.blogg.se/
Rebecca

Har lagt upp lite bilder på Facebook från Egypten som du kanske sett? Kommer lite fler där senare också..

2011-01-03 » 13:30:38 BLOGG: http://rebeccalinder.blogg.se/
Sandra

Haha.. OJ vilka framsteg för en missbrukare som han :) Om han lyckas göra det så hälsa han grattis till första steget ur missbruket.

2011-01-03 » 16:18:51 BLOGG: http://o
Sandra

Hahaha. OH NOOO! Aja, vill man inte göra nåt åt sina problem så äre ju ingen som kan tvinga en. Men se till så att han inte drar er dotter i fördärvet sen.

2011-01-03 » 16:26:39 BLOGG: http://ohstrom.blogg.se/

DITT NAMN:
Kom-ihåg-mej? :)
DIN E-MAIL (visas bara för mej):

DIN BLOGG:

DIN KOMMENTAR:


Trackback
RSS 2.0