Ord som värmer!

Kommentarer
Sandra

Håller helt med sig. Vadå 'vanliga mamman' liksom? När du själv blir mamma så kommer du känna av vilket sjukt tävlande det är om att bli årets praktmorsa. Jag har undvikit den där tävlingen så mkt det bara går. Måste man gå efter en jävla mall? VIlket kul liv, för både mamman & ungarna. Nej fyfan. Jag kan inte påstå att jag är världens bästa mamma. Men jag vet att jag är en bra mamma/bonusmamma för mina ungar. Jag kanske inte gör som alla andra, men det funkar alldeles utmärkt för oss. & ungarna lider knappast av att jag inte är den 'typiska' mammatypen. Jag känner att jag är så mkt mer än bara en mamma, & ska jag följa alla krav (från andra morsor) så kommer jag inte kunna leva det livet jag vill leva. & att ha en olycklig mamma är väl endå sååå mkt värre än att ha en operfekt mamma. Du kommer fixa DIN mammaroll hur bra som helst, utan tvekan. Jag känner dig & jag vet vad du har för värderingar & åsiket, & jag gillar dom. Så kör ditt jäkla race, det kommer ni hela familjen må så mkt bättre av. Skulle vara sorgligt om gamla Lina försvann samtidigt som gravidmagen försvann. Nej fytusan.

2011-01-08 » 13:48:23 BLOGG: http://ohstrom.blogg.se/
Caroline

haha ja jag har sagt åt han förut att skaffa en matblogg, men han är tveksam ;p o vi kom ju faktiskt med i halv åtta hos mej, men då banga han ur o ville inte vara med i tv, haha! fan, jag ville ju ;)fisken är superenkel, bara att köpa några färska laxfiléer, skär ett snitt i mitten, dock inte för djupt. fördela gorgonzola osten eller annan smaksatt ost i snitten. pensla på med smält smör och krydda med salt o peppar. tillaga fisken i ugn, 200°C i ca 8-10 min.och jag har frågat ut han nu ur han gjorde såsen men jag fick inga direkta mått då han mest häller i kastrullen och smakar sig fram. men indegrienserna o på ett ungefär hur han gör iaf: stek de finhackade champinjoner o löken i smör, i en stor kastrull. häll i vitt vin (matlagningsvin) hellre mer än för lite. häll i den hackade färska persilja & lite timjan, peppar & salt. låt allt koka tillsammans i ca 20 minuter så det reduceras till hälften. silla såsen, koka upp på nytt och slå i grädde, låt det koka i ca 10 minuter. smaka av tillsätt ev extra kryddor, salt osv. vispa samman en redningssats och vispa ihop efter önskad “tjocklek” på såsen.typ nå sånt :) gott med pressad potatis också :D good luck!

2011-01-08 » 13:53:37 BLOGG: http://carolinenordens.blogg.se/
Sandra

Jaså gjorde du :D Det tar jag som en komplimang :) Så tack!! Men ja, det kommer det verkligen. Kan dra ett ex på en kommentar jag fick för ett tag sen, om att jag var FÖR sträng mot Emmy bara för att jag inte gav med mig när hon skrek & grät & var helt vansinnig för att hon inte fick stå i vagnen. Men vadå FÖR sträng. Man behöver inte dalta sönder dom för att visa att man älskar dom. Vill inte jag dalta med Emmy så gör jag inte det, & då tycker jag att INGEN morsa i världen ska komma & yttra sig om det. MIN unge MINA regler. Folk är sååå sjukt duktiga på att säga vad man gör fel. Det har du ju märkt nu när du vart gravid & folk sagt åt sig vad du får äta & vad du inte får äta osv osv.. Det kommer alltid finnas dom som tror att dom vet allt & vet bäst & ska sitta & påpeka precis allt. Ba; Neeeej, hur kunde du ge din unge en bulle ist för en majskrok, DIN DUMMA JÄVEL! typ.. Men jag vet att du inte är den som är den & så fort du inte gjort som ALLA andra kommer sitta där hemma med dödsångest. Visst, det är inte en dans på rosor med småbarn, MEN DET VET DU REDAN. Man är ju inte efterbliven precis.

2011-01-08 » 14:35:30 BLOGG: http://ohstrom.blogg.se/
Sandra

Vad go du är, blir helt rörd här hemma :)

2011-01-08 » 14:55:21 BLOGG: http://ohstrom.blogg.se/
linnéa

kikar in hoppas du har en bra dag <3

2011-01-08 » 16:02:53 BLOGG: http://joliechole.blogg.se/
kristin

Hej!känner inte dej heller men läser din blogg varje dag.Tror att du kommer bli en jättebra mamma!Fattar inte hur nån kan tveka över det!

2011-01-08 » 20:19:31 BLOGG: http://lillan28.blogspot.com/
Carro

2011-01-09 » 12:36:30

DITT NAMN:
Kom-ihåg-mej? :)
DIN E-MAIL (visas bara för mej):

DIN BLOGG:

DIN KOMMENTAR:


Trackback
RSS 2.0