BF + 7

Kommentarer
Jempa

Jag gick över 14 dagar med Tindra innan hon ville kika ut. Jag tror det sätter igång snart.

Men jag vart också igångsatt med Sixten, och eftersom jag har gjort båda möjligheterna så vill jag bara säga att bli igångsatt med Sixten var inget problem.

Det ända sim skilde var att man var pä sjukhuset innan värkarna kom. Ganska skönt. Jag åt mat innan drack vatten så jag skulle ha bra med energi.

Och jag visste ett klockslag allt skulle börja. Ganska skönt när man väntar.

Så vännen. Jag lovar det kommer kännas bra hur det än blir.

Men jag har sagt det förr, hon kommer i morgon ;)

Ha en mysig kväll.Kram Jenny

2011-01-02 » 18:20:53
Lina

Det är just det.. jag vill INTE veta vilket klockslag det ska dra igång! Det ser inte jag som något positivt :p Men alla är ju olika..Dessutom har jag sagt detta förut o säger det igen: sätter förlossningen igång av sej självt får jag föda i Västerås. Om jag måste bli igångsatt blir jag det i Falun, vilket jag verkligen verkligen inte vill :( Det skulle kännas som ett slag i ansiktet faktiskt.Jag hoppas också hon kommer imorgon :) Puss påre!

2011-01-02 » 18:31:45 BLOGG: http://millblomskan.blogg.se/
Blue Velvet

Attans då... trodde verkligen ho skulle komma idag... haha

2011-01-02 » 18:34:13 BLOGG: http://bluevelvet.nu
A

Om du inte testat risinolja än kan jag rekomendera det, det kommer sätta fart på värkarna åt dig ta det till kvällen eller eftermiddagen. Det använde dom förr för att sätta igång förlossning finns att köpa på apoteket.

2011-01-02 » 18:40:22
Jempa

Ah ok. Fattar.

JAg valde också Västerås med Tindrali. Supermysigt BB

Jag valde det för att man fick ALLTiD ett eget rum och pappan fick sova över.

Men Falun visste jagbju att jag skulle få eget rum med tanke på att jag vart igångsatt pga att min mage störde min graviditet.Västerås är toppen verkligen.Du ska se att det blir som jag. Gick och väntade och väntade inte ens en enda flevärk trots 13 dagar över tiden. Få, helt plötsligt mitt under en husvisning vi var på kommer VÄRSTA värken. Jag trodde jag skulle känna några "förisar" men icke.

Och jag var sur varje morgon jag vaknade utan att det startat, för alla jag kände och läst om hade kommit igång på natten, vilket tydligen är vanligast.Men du, Falun var jätteproffsuga de med. Och supermysiga att ha att göra med. Men jag fattar att du önskar Västerås.

Vill bara att du ska vet från någon som vart pä nåda OCH fött igångsatt och utan.Du är så fin och kommer få en undervar liten tös.Det är nära ny ;)

kram!

2011-01-02 » 19:02:15
Lina

TILL A:

Nej jag har inte missat det. Men jag har läst om det o pratat med barnmorskor. Och risinolja är det enda dom inte rekommenderar :( Snarare "varnar för". Iaf i dom forumen jag läst o dom jag pratat med. Så jag fegar ur det försöket :p Men tack ändå!Jag hoppas som du Jenny, att hon kommer imorgon :) Jag trodde hon skulle komma inatt faktiskt. Jag vaknade av världens smärta. Så tänkte jag "nä, jag sover lite till.." sen vaknade jag igen. Samma då. Och tredje ggn jag vaknade så var värken borta, haha. FAN DÅ! :p Ja, men de är jättebra att du skriver som varit med om båda :) Jag vill ha henne här o nu o sen hälsa på er på jobbet :)PUSS!

2011-01-02 » 19:07:32 BLOGG: http://millblomskan.blogg.se/
Josefine

Heeyy :) Du har inte funderat på att börja med lite bloggdesigntips? Din meny tycker jag är satans snygg, och jag har föröskt fixa mitt arkiv ungefär så som ditt, eftersom jag har bloggat nu ganska många månader och arkivet blir bara längre och längre, så jag behöver liksom korta ner det lite... haha! men det blir liksom inte som jag vill. skulle du inte kunna visa hur du har gjort? D:

2011-01-02 » 19:15:29
Lina

Hej Josefine! O tack :) Men nej.. Det har jag inte tid med nu med barn påväg.. :p Dessutom finns det sånna bloggar som enbart skriver om designfix o trix :) Designadinblogg.se o sannasrum.blogg.se tillex :)

2011-01-02 » 19:18:10 BLOGG: http://millblomskan.blogg.se/
Jessica

Jag har fött på båda ställen och vet skillnaden, därav är jag nyfiken på varför du just vill föda i Västerås hellre än Falun? :)

Är det någon särskild anledning?Och garanterat eget rum i Västerås är en myt jag snabbt kan slå hål på, dock!Kram och håll i hatten för nu kommer nog Heidi farandes när du minst anar det ;-).Själv börjar jag bli nervös?! :S

2011-01-02 » 19:29:39 BLOGG: http://agni.blogg.se/
Anna

Ja första ggn jag födde i V-ås så fick sambon åka hem när bebis var 4 timmar för jag fick dela rum...Men med andra så fick vi eget rum..Barnmorskorna är toppen iaf!

2011-01-02 » 21:51:16

DITT NAMN:
Kom-ihåg-mej? :)
DIN E-MAIL (visas bara för mej):

DIN BLOGG:

DIN KOMMENTAR:


Trackback
RSS 2.0