Svar på tal!

Kommentarer
Em

VA FAN i HELA jävla HELVETE?!?!?!!!!!! Man slutar aldrig förvånas....

Folk verar inte fatta meningen "Sköt ditt så sköter jag mitt".

2011-02-02 » 20:26:08
Mimmi

Men vilket jävla pulver lina! Du ska inte ens behöva ta en sån diskussion eller ens behöva förklara dig! Fy fan vad arg jag blir! Det är väl klart att man vill amma OM man kan det, det skulle jag vilja! Men vad är bäst? Att bebisen får i sig det den behöver o mår bra! Eller att den inte gör det? Är det ett svårt val eller?! Förbannade jävla blåbär som ska lägga sig i o tro sig veta vad som är bäst för ditt barn OCH för dig! Dem kan ta sina åsikter o köra upp nånstans där solen inte lyser! Fina lilla lina! Jag är helt säker på att du gör det som

är bäst för din fina lilla Heidi för DU känner henne bäst! Tusen miljoner kramar

2011-02-02 » 20:37:58
Veronica

Men vad fan är de för epedemi folk som härjar på våra bloggar? Jösses! Du skulle inte behöva ge den där idioten tillfredsställe att läsa din berättelse. De har nöten inte ett skit med att göra! Du ska inte behöva förklara dig. Skit i dom bara!

2011-02-02 » 20:38:05 BLOGG: http://Sstromberg.se
Ulrika Mamma till Alfred.

Hej Lina!

Jag kan förstå att du är arg.

Jag försökte amma Alfred men det gick inte, han rasade i vikt i början (utan att vi visste detta, dom skickade hem oss från bb ändå)

tack vare de så fick vi intensiv mata honom varannan timme tills han nått den vikt han skulle nå.

I och med detta så försvan den lilla mjölk jag hade och jag tyckte det var jätte jobbigt att inte kunna amma. Det funkar helt enkelt inte för alla, man är inte sämre mamma för det och barnen växer och är lika nöjda med ersättning.

Så strunta i dessa människor som tror sig veta det bästa, för det som dom tror är bäst för dom är inte alltid bäst/ rätt för någon annan.

Stå på dig du känner din kropp och din lilla sötnos bäst!

/ Kram Ulrika2011-02-02 » 20:51:28
Lina

Hej Ulrika! :) Va kul att du läser min blogg fastän de va så längesen vi sågs..Jag skulle aldrig se ner på nån som ammar eller ger mjölkersättning. Varför då? Ungen plågas ju knappast? Vissa vill få det att låta som att barn som får ersättning kommer dö på fläcken. haha, o så äre faaaan inte!jag vet också folk som blivit AVRÅDDA att amma, för att deras barn går inte upp i vikt. då har dom fått ersättning o mått mycket bättre av det :)Puss på're!

2011-02-02 » 20:54:27 BLOGG: http://millblomskan.blogg.se/
Sandra

Nu var det ju så att personen inte FÖRSTOD varför folk väljer bort amningen. Men att en person kan vara så ovetandes om en sån sak tror jag inte på FÖR FEM ÖREN, när hon är så insatt i vad amningen gör för nytta för barnet & mamman. Då SKA det inte vara så svårt att förstå vad amning kan förstöra för barnet & mamman heller. Det kanske man ska tänka på innan man yttrar sig om ett sånt pass känsligt ämne. FAKTISKT.. & om man nu är så fruktansvärt angelägen om att ta reda på en sån sak så kan man väl googla, det tar två sek & man slipper upprörda läsare. Men är man lat så är man.. Sen så finns det dom som faktiskt VALDE bort amningen (med tanke på att inte ens ge det en chans) & jag har mina personliga skäl till det. Väljer jag en sån sak så tycker jag inte en jävel ska ifrågasätta mig. Jag som sagt valde bort det, skrev på pappret innan förlossningen att jag VILL INTE amma. Men sen när jag väl låg där med ungen på magen, skör som ett äggskal & känslig som jag vet inte vad, DÅ passade barnmorskorna på att utnyttja situationen. Dom sket fullständigt i vad det stod på mina papper & bad mig amma. En nyförlöst mamma pallar inte alltid att stå upp för sig.. Men när kommit hem & börjat hämta mig så gjorde jag i princip vågen när mjölken i pattarna tog slut. HELVETET VAR ÖVER tänkte jag. jag mådde piss, gick in i en depression, som ledde till en till depression, & en till... & här sitter jag nu & har samlat på mig så mkt så jag kommer explodera när som helst. Ja du som känner mig så väl vet att jag inte mår bra så behöver inte gå in på detaljer. Men det ena ledde till det andra, sen vart det en ond cirkel av det hela. JÄVLAR I MIG VAD BRA DET VAR ATT AMMA! Jag ångrar mig nå fruktansvärt att jag ens gav det en chans. Det var mot min vilja. Jag hade bestämt mig för en sak men vart ledd till en annan, ist för att barnmorskorna stötta mig inför mitt val så kränkte dom mig. Vill folk halshugga mig för mina val så får dom komma & göra det personligen öga mot öga. Jag spyr på folk som ifrågasätter tjejer som väljer bort amningen. Det finns hur många skäl som helst till att välja bort det, & det finns hur många skäl till att välja att göra det också. Men inte fan ifrågasätter nån en som väljer att amma? Jag tycker att många som väljer bort det får försvara sig onödigt mkt. Så jag köper inte att folk är helt ovetandes varför folk väljer bort det.. Jag är trött på "jag förstår inte".. Så till dom som inte förstår ställer jag frågan; JAG FÖRSTÅR INTE VARFÖR DET SKA VARA SÅ FÖRBANNAT SVÅRT ATT FÖRSTÅ?..& sen att personen var tvungen att skriva nåt så spydigt till dig var bara såååå jäävla onödigt. Undrar vem som är bråksugen av hon eller oss?Stå på dig min lilla gumma ♥

2011-02-02 » 20:56:22 BLOGG: http://ohstrom.blogg.se/
Linnea

Jag känner att jag måste förklara mig hela tiden varför Varg för ersättning, både till stora och små. Tillochmed min mamma som inte förstod mitt val. "han blir tonåring, även om han äter ersättning" sa världens finaste barnmorska och log åt mig. OCH TACKAFAN FÖR DET! Han har 3 dubbelhakor och kinder som en hamster.det enda minuset jag ser med ersättning är att det är sjuhelvetes dyrt. men jag lägger hellre ner hela min mammapeng på ersättning än mår dåligt psykiskt och gör något mot min vilja.

2011-02-02 » 21:25:01 BLOGG: http://emmalinneastorm.blogg.se/
Blue Velvet

Tyvärr finns det idioter, och man slutar aldrig att förvåna. Det är lätt att ta åt sig, men vad jag har uppfattat dig som person genom din blogg så är du en stark kvinna. Du ska inte ta åt dig av sånna dumma människor som inte har den blekaste. Du om någon vet vad som är bäst för ditt barn.

Stå på dig! Kram

2011-02-02 » 21:28:16 BLOGG: http://bluevelvet.nu
Anna

Du ska absolut inte ta åt dig av en sådan sak. Jag har 2 barn varan ingen av dem har jag ammat, har inte fått det att fungerat med någon har verkligen försökt med det räckte inte till. Det sägs att ammning ska vara bra för immunförsvaret, men vet inte vad jag ska tro på det min äldsta har inte varit mer sjuk än något annat barn, den yngsta är så liten så där kan jag inte säga något än, men har inte märkt någon skillnad. Kan man inte amma för att det inte räcker till så är det bra att det finns ersättning, man är en bättre mamma om ens barn är mätt, nöjd och glad än om man ska sitta med pattarna i vädret hela dagarna för att få sitt barn någon gång det om något tär på en. Och jag ser bara possitivt på ersättning man behöver där inte känna någon press utan kan slappna av sen har även pappan samma möjlighet när han är ledig att få mer tid med sitt barn. Så stå på dig, du gör inget fel.

2011-02-02 » 22:08:15
Tezz

Men herregud har inte människan något liv eller suck... Åhh förstår dig hade blivit lika förbannad men ta absolut inte åt dig.Jag har inte ammat och visst har man fått höra det ena och andra ibland mm... Men lärt mig inte ta åt mig och inte lyssna. Min son älska nappflaskan, ersättningen och absolut inte gått någon nöd på honom och har lika starkt band med han som de som ammar sina. Mår jag bra och är en nöjd mamma mår sonen bra. Tror absolut vi gör våra barn mår mycket bättre av nöjda, lugna, glada mammor än stressiga, ont för få en ammning att fungera som ändå inte vill fungera. Sen tycker jag det är bra att de får lika nära kontakt med sin pappa, pappan blir inte "utstängd" som om man ammar då är den mer beroende av mamma och bröstet.Stå på dig och du är en toppen mamma åt lilla Heidi :)

2011-02-02 » 23:00:39
Lina

Det finns elaka människor överallt.

Hemskt att människor hellre väljer att vara taskiga mot folk som dom

Ej känner,istället för att uppmärksamma det positiva och med på köpet få en ny bekantskap..

Nåt pucko från Avesta?

2011-02-02 » 23:37:48 BLOGG: http://piratdrottningen.blogg.se/
Madelene

Får ont i hjärtat av alla sinnessjuka och nedlåtna kommentarer! Jag har en vän som fick barn för ca 1 månad sedan. För henne fungerade inte ammningen eftersom hennes lilla sjönk ner i vikt mycket och snabbt! Hon blev beårdrad att ge ersättning för annars skulle hennes lilla så söta kanske avlida för att han inte fick mat! Min vän i fråga kände sig som VÄRLDENS SÄMSTA mamma som inte fick/kunde amma! Då sa jag till henne att huvudsak är att lillen får mat för att ens kunna överleva och HUR han får mat är helt oväsentligt i sammanhanget! Ni mammor är dem personer som vet BÄST om era barn!

Jag förstår inte VARFÖR människor bryr sig så mycket om saker som inte rör dem och VARFÖR skall man vara så okänsliga och idiotiska?

Jag känner inte dig, Lina men ville bara ge dig två rader! Lycka till som mamma och kom ihåg att du gör ett BRA jobb som mamma! Varmaste kramarna från Uppsala!

2011-02-03 » 08:11:22
Fia

En viss människa- min mamma sa till mig när jag fick barn att Du är bäst mamma till dina/ditt barn & jag är bäst mamma till mina barn... Stå på dej, du gör vad du tycker är bäst för dej & din lilla sessa!!

2011-02-03 » 08:35:06
Micaela

Åh men ja blir galen alltså, varför kan folk inte förstår hur jobbigt det faktiskt kan vara att amma. De är ingen dans på rosor heller , ja ammar inte Leia längre heller för ja har inte tillräckligt åt min flicka.. ska vi låta våra barn skrika och gå ner i vikt bara för att det är sååååå vikigt att amma.. nej tack. Ersättningen idag är superb så den personen som yttrat sig Lina kan inte ha någon som helst förståelse för andra.... usch.. stå på dig.. ja håller helt och hållet med dig..... =)

2011-02-03 » 09:06:35
Anonym

Till alla nyblivna mammor med bloggar. Jag vet att det kan vara svårt att strunta i "pekpinnar", men NI vet bäst vad som gäller för ert barn!!! Tvivla ALDRIG på det. Det finns så många som tror att de vet bäst. Slå dövörat till!!! Krama era söta bebisar <3

2011-02-03 » 09:07:14
Matilda

Fy! Man SKA inte behöva förklara sig om varför man gör ett visst val för sitt eget barn! Men folk kommer aldrig lära sig att sköta sitt eget och skita i andra -tills dom har egna barn och får egna såna kommentarer! Då jäklar kommer dom vara tysta som en mus!Puss på dig och stå på dig, du gör världens bästa jobb :)

2011-02-03 » 09:13:02 BLOGG: http://matildaullen.blogg.se/
Idis

jag tror att folk som skriver så gör det bara för att de är avundsjuka...de läser din blogg och ser hur bra du och din familj verkar ha det, å känner att det måste hitta nåt att klaga på bara därför!

2011-02-03 » 13:30:13
Elin

Måste vara någon människa som älskar att göra andra ledsna och arga.Förstår inte varför folk ska bry sig så mycket om amning. Vissa kan andra inte, vissa vill, å andra inte.

2011-02-03 » 14:58:10 BLOGG: http://elinsegnaunderbara.blogg.se/
malin

För helvete! de e jätte många som har prblem med amningen (bla jag)

huvudsaken är att man får barnet att äta. Man kan inte göra mer än sitt bästa.

hoppas du inte tar åt dig av idioter!

2011-02-03 » 20:50:09 BLOGG: http://liljemalin.blogg.se/
Carina

Jag tror du är världens bästa mamma som Heidi kunnat få gumms! Alla kan inte amma, och JAG VET hur ont man får i tuttarna av att amma/pumpa, det är ingen höjdare. ;) Men du är ju trots allt samma gamla goa Lajna... Du tar väl inget sånt där trams heller... Stå på dig gumms... Ville bara slinka in och säga att Heidi är underbar. =)

2011-02-04 » 19:19:48 BLOGG: http://callina.blogg.se/
Sandra

DU är en jättebra och vacker mamma! Låt ingen trycka ned dig. Heidi ser ut att må superduperbra och det kommer hon att fortsätta att göra :)Kram Sandra

2011-03-09 » 16:16:31 BLOGG: http://sheiswolf.blogg.se/

DITT NAMN:
Kom-ihåg-mej? :)
DIN E-MAIL (visas bara för mej):

DIN BLOGG:

DIN KOMMENTAR:


Trackback
RSS 2.0