Monster

Kommentarer
Sandra

Är det inte tänder eller nån förkylning som ligger & gror tro? Jag vet att Emmy många ggr vart svinjobbig när det var nåt sånt. Visst det slog aldrig ut nåt riktigt, men hon kände nog obehag av att det var nåt på g. Det första året med med emmy gjorde jag precis ALLT själv, det året tog kål på mig eftersom jag hade 2 andra ungar på helgerna som också behövde mig, inte en enda kompis att vända mig till heller. Så jag förstår att du är slut. Nu det här senaste året har jag ju haft mamma tack & lov, annars hade jag sprängt mig själv om jag vart tvungen att göra allt själv med den här hemska värken (menar inte allt ansvar för min unge, utan allt vad som kommer med hus & familj att göra). Men i alla fall så sa min mamma till mig varje gång jag ringde & grät för att jag var så slut att jag måste försöka ta att bebisar också måste få ha sina dåliga dagar. Att det var bara att bita ihop, visst det är ett helvete när det väl gäller. Men det kommer bättre tider, dom tiderna får man ta till att hämta sig, inte tro att "nu måste jag göra det & det & det", som man kommit efter med.. Det får vara för en tag. Så är det bara. Att huset inte är toppskick är faktiskt inte hela världen. Mammor som ska försöka hålla ALLT på topp hela tiden går tillslut in i väggen, & vem blir lidandes då? Jo bebisen. Den behöver ju sin mamma. Heidi & Ronne överlever nog en röra då & då ska du se :) Man är ju för fasiken ingen jävla robot. Heidi växer massor nu & mkt nytt händer runt omkring, det är inte konstigt att hon krånglar. En bebis måste gråta ut då & då, annars är det ju nåt fel. Finns väl ingen bebis världen som gapflabbar sig igenom sin bebistid, i hellsike heller. Det här är säkert bara en liten period hon har. Det vänder fort fram & tillbaka, vissa ggr hänger man inte med i svängarna. Men du är ingen dålig mamma för det. Oj, vad jag skriver, men vill bara att du ska veta att det där varar inte föralltid. & tålamodet, allt löser sig med lite jobb & med tiden.

2011-08-09 » 18:31:11 BLOGG: http://ohstrom.blogg.se/
Anna

Vet precis hur du känner med det att man är helt ensam. ingen pappa hemma, ingen avlastning när den väl behövs.. ingen att lämna över till på kvällen. ingenting..

Har du provat att ta bort sovtiden på fm för henne? eller korta ner tiden hon sover? De gjorde jag med J och vips, en helt annan unge.. Kämpa på! snart komer bättre dagar igen!! KRAM

2011-08-09 » 18:34:27 BLOGG: http://littlemiracle.blogg.se/
Sandra

& behöver du hjälp med nåt, så finns jag över gatan. Det vet du!

2011-08-09 » 18:36:27 BLOGG: http://ohstrom.blogg.se/
veronica

men då ;( Om lucas skulle vara sådär, så låter jag han vara uppe i gåstolen, leka eller vara med på det jag gör (han blir tyst & glad då,) så får han vara med tills han blir så extremt trött så han somnar på två röda när man lägger ner han. Ingen ide att försöka få dom att somna när dom vägrar eller inte är tillräckligt trötta. Kanske hon vill sitta i gåstolen o spatsera tills hon blir så jäkla trött så hon inte säger emot? .. hoppas det löser sig för dig.

2011-08-09 » 18:50:46 BLOGG: http://sstromberg.se
veronica

;( hoppas verkligen att hon kommer över den här perioden fort för er bådas skull. men det är som sandra skrev, barn lär ju ha sina dåliga dagar också. :/ Kramar!

2011-08-09 » 20:07:12 BLOGG: http://sstromberg.se
Anna - Mamma till Alva <3

Jag är i precis samma situation, Alva vägrar sova! Våra döttar är jämngamla, kan det vara något kanske? Min kille är officer och borta mycket också, och min familj bor 50 mil bort och hans 45. Fan va tugnt det är!

2011-08-09 » 21:21:03 BLOGG: http://annakarlskrona.blogg.se/

DITT NAMN:
Kom-ihåg-mej? :)
DIN E-MAIL (visas bara för mej):

DIN BLOGG:

DIN KOMMENTAR:


Trackback
RSS 2.0