Celeb's with style!

Kommentarer
Linnéa Storm

Jag har köpt 3 par mammabyxor på h&m i kupolen, dock ingen tröja.. Har långa Gina-linnen och top över, och hittils har ingen sett att det är mammabyxor, riktigt snygga (och billiga) OCH SKÖNA :D

2010-09-07 » 08:40:27 BLOGG: http://emmalinneastorm.blogg.se/
Linnéa Storm

Haha, jag håller med dig. Därför jag tipsade om H&ms :) Förut spydde jag på tanken på mammakläder, men efter jag provat ett par jeans med underbar mudd över hela magen... ja, jag är fast ;)

2010-09-07 » 08:48:37 BLOGG: http://emmalinneastorm.blogg.se/
Hanna

Ja det finns fan mycket skitfula kläder!

Men säger som Linnea, jeansen med mudd e ett måste! :p Har växt ur ett par och ett annat par e på gränsen till för små så dom får jag vika ner mudden på. Hm, undra hur länge till jag kan ha det sista paret... Gravid-leggings e oxå skitsköna! Så skönt att dom inte trycker på magen utan går ovanför hela kulan. För att inte tala om gravid-trosor haha! Såååå jävla skönt!

Men jag vägrar gå i leggings dygnet runt. Och inte kan jag ha Johans byxor längre heller :( Hua vad stor man börjar bli!

2010-09-07 » 11:39:07
Martina

Vägrade också används fula mammakläder:( köpte inte ett endaste plagg:(

2010-09-07 » 20:03:31 BLOGG: http://martinaolofsson.blogg.se/
Jessica

Jag vägrar oxå använda fula mamma-kläder. Men jag har inget emot att använda fina mammakläder. För det finns såna oxå. Om inte vanliga basplagg som man snyggt kan kombinera med "vanliga" kläder.Enligt min mening så tillslut när magen är stor, enorm så sitter "vanliga" kläder betydligt sämre.

Så tummen upp för att passformen på mammakläder är betydligt bättre i alla fall i slutet av graviditeten!'

2010-09-07 » 20:34:33 BLOGG: http://agni.blogg.se/

DITT NAMN:
Kom-ihåg-mej? :)
DIN E-MAIL (visas bara för mej):

DIN BLOGG:

DIN KOMMENTAR:


Trackback
RSS 2.0