Hellre ont i kroppen än i själen!

Kommentarer
Sandra

SV; Hahahah jaaaa, helst tanga va?Nu när du skriver det där om förstoppning så slog det mig precis att jag fick ju faktsikt det den sista veckan jag med. Hoppas Heidi bestämmer sig för att hålla sig inne tills pappa RåffÄ är på hemmaplan. Han kanske kan snacka lite med henne redan nu & göra upp en plan. Värt ett försök iaf :)

2010-12-11 » 17:54:07 BLOGG: http://ohstrom.blogg.se/
Sara

Hejsan Lina! Jag gillar att du är sådär härligt ärlig i bloggen ;) Brukar titta in ibland och titta hur det går med graviditeten och allt. Kul att du ska få en liten dotter :)

Det kommer nog gå jätte bra med förlossningen tror jag, lycka till!

2010-12-11 » 18:14:34 BLOGG: http://sarag.blogg.se/
Fia

Måste först säga att jag verkligen gillar din blogg & dina tankar & väderingar om allt !!! I sett inlägg tog jag åt mej en aning när du skriver att vi kvinnor är föda för att föda barn- jag är själv mamma till 2 underbara pojkar å hade underbara graviditeter båda gångerna men förjävliga förlossningar som slutade i akut snitt båda gångerna trots utredning efter första barnet för att veta om jag kunde föda just vaginalt andra gången... Så där körde vi för fulla muggar i över ett dygn vid andra förlossning å blir för andra gången fråntagen en upplevelse för att istället sövas för andra gången... Den visa sej att min livmoder trycker på med värkarna på fel sätt .... Så därför tog jag år mej & jag ville bara dela med mig av min erfarenhet !! Jag hoppas verkligen att din förlossning bli prima skinka & att alla mår bra efter erat lilla marathon som snart skall inledas !!! Ojjj ojj de här vart verkligenen halv novell ! Må bäst & god jul !!

Må bast

2010-12-11 » 19:53:24
Mimmi

Lina! Du är så tuff som man bara kan bli! Önskar att jag hade iaf hälften av ditt "go" i mig! Jag vet att förlossningen kommer gå så jäkla bra, du har styrkan i dig o verkar vara jävligt envis! Min syster skrev förlossnngsbrev nu med sitt andra barn och det tror jag kan vara en trygghet, det är ju ändå det viktigaste o finaste man går igenom i livet o då ska det vara på dina villkor:-) jag ser fram mot att se hur lilla Heidi ser ut:-) kram på dig

2010-12-11 » 20:08:11
Carro

Ja vi har nog rätt bra mammor du och jag. Rätt bra förebilder :)

2010-12-11 » 21:52:45 BLOGG: http://carroscaroline.blogg.se/
a-k

Hej :)

Min dotter har fått mig att börja läsa din blogg, o det gör jag nu varje dag med ett leende på läpparna :)

Du skriver att du är rädd för förlossningen, var inte det,

det är den enda gången man har sååå ont, men får något så fantastiskt underbart utav det :)

i samma sekund som lilla Heidi kommer ut så har smärtan försvunnit o du /ni kommer att bara vara rusigt lyckliga.

så andas o kom ihåg att det kommer att gå över,

kram o hade gott

2010-12-11 » 22:25:34
Lina

Va roligt A-K :) Njae, jag kan inte säga att jag lider av förlossningsrädsla. Blev mer rädd för att jag inte tänkt på förlossningen alls, sen kom jag på att de va två veckor kvar. Då kom alla känslor o tankar på en gång.Nu känner jag mej enbart laddad :) Nästan så jag får en adrenalinkick av tanken på att vattnet går, haha.Jag låter som ett pucko :pGlad att du gillar min blogg iaf!

2010-12-11 » 22:42:49 BLOGG: http://millblomskan.blogg.se/
Anonym

Ett tips är att ta med nattbindor till BB, dom är ju lite större.. men betydligt smidigare än BBs egna.

2010-12-12 » 17:05:32
Lina

Redan köpt :)

2010-12-12 » 17:07:34 BLOGG: http://millblomskan.blogg.se/
Linnéa Storm

Och jag kan tillägga, olika för alla men. Bb's bindor och blöjor slipper man inte ifrån iaf :D haah! så skönt med blöjan! slippa läcka.. ;D även om man känner sig.. hot! not.nej, föda barn gör svinont, inge mer sagt om den saken. MEN man klarar det, och vad får man?! så värt det! du kommer klara det galant lina. även om det är kämpigt, så klarar man det :D

2010-12-12 » 18:06:44 BLOGG: http://emmalinneastorm.blogg.se/
Jessica

Fia-

Kvinnor är gjorda för att föda barn (?!). Sen finns det undantag, du verkar tyvärr vara en av dom.

Men Linas inställning är helt korrekt. Och med rätt inställning och tankegång kan man ta sig långt i ett värkarbete.Lina- Visst gör det ont, men det är en smärta svår att beskriva. Den ger ju liksom något. Man får nånting för det. Inte som när man bryter benet och får ett gips haha.

Och ju ondare det gör och längre en värk håller i sig ju bättre effekt har värken.

Sen finns det ju ingen förlossning som är den andra lik.

Min andra kan jag nästan säga att jag inte hann ha så ont. Det intensiva värkarna kan jag räkna på två händer.Hur konstigt det än låter.

Nu gick det ju iof ganska fort men ändå.Föda barn är häftigt, jag skulle kunna göra det tio gånger till om nån annan ville ta hand om alla ungar haha. Nej men skämt åsido, du har ditt livs äventyr att vänta och så länge allt går som det ska så finns det inget att oroa sig över!

Lycka till, any minute now :)Kram!

2010-12-14 » 20:36:11 BLOGG: http://agni.blogg.se/

DITT NAMN:
Kom-ihåg-mej? :)
DIN E-MAIL (visas bara för mej):

DIN BLOGG:

DIN KOMMENTAR:


Trackback
RSS 2.0