Paranormal Activity

Kommentarer
matilda

Den scenen när han kastas mot kameran är bara med i "bioslutet", den verisionen som visas på bio tydligen.. vad jag har hört. Skulle egentligen dra på bio imorgon med pojkvännen men vi tänkte orkar inte slösa pengar på en rulle som varar i en & en halv timme. Vi ser den hemma istället. Blir nog mer läskigare än att höra massa popcorn prasslande och mobilringade på biosalongen ;)

2009-11-14 » 00:19:26 BLOGG: http://fritzmatilda.blogg.se/
Linn

SV; Haha, hur kan den komma på bio o sverige om alla tycker den är en besvikelse! ;/ kanske just det, besvikelser kommer till sverige. hahajag hoppas den är läskigare när man ser på bion!

2009-11-14 » 00:24:16 BLOGG: http://linnlowes.com
Evelina

Men, jag har för mig att när jag och Patrik kikade på den så var den scenen med..tror tom att Patrik kläckte ur sig nåt i stil med "såg du killen som flög förbi framför kameran?". Skumt.. Jag tyckte filmen var skitbra! Men så är ju jag en sucker för sånt där övernaturligt också. :)2009-11-14 » 09:34:26 BLOGG: http://ooevelinaoo.blogg.se/
Lina

Det finns två versioner av filmen, den ena har annat slut oxå.Fast jag såg faktiskt oxå den scenen :S Säker på att du inte missa den då? :P Eller så såg du helt enkelt den ena versionen.

2009-11-14 » 15:15:08 BLOGG: http://ivabell.blogg.se/
Amanda

Hmmm, ni måste ha sett en helt annan version än den vi såg? :s Vi såg den häromkvällen, jag sket fan på mig..! Tyckte den var skitbra, och motiv tyckte jag också var med? Han ville väl ha henne för sig själv helt enkelt, eftersom han verkat va besatt av henne & följt henne sen hon var 8 år.. Därför han krossade tavlan och repade hennes killes ansikte och "klev in i hennes kropp" och dödade killen. Och det är ju värst i slutet när hon kastar in honom rätt i kameran, haha, fyfaaaan vad jag blev rädd.. Vågade inte ens kolla, haha.. Se den igen för tusan, men se till att ta den andra versionen! ;D

2010-01-04 » 14:01:04 BLOGG: http://ohstlin.blogg.se/

DITT NAMN:
Kom-ihåg-mej? :)
DIN E-MAIL (visas bara för mej):

DIN BLOGG:

DIN KOMMENTAR:


Trackback
RSS 2.0