Ojojoj..

Kommentarer
trixie

2009-12-19 » 10:01:15 BLOGG: http://ewatrixierosalie.blogg.se/
Sandra

Skulle vi gå ner till stan till 12?

2009-12-19 » 10:58:42 BLOGG: http://sandraohstrom.blogg.se/
Trixie

heeej! nej vafaaan muppade ur på din jävla kommentargrej! först skrev jag rätt så lång komemntar, sen fuckade det upp å bara skickade iväg å försvann, så antog att de tinte ko mfram. då skulle jag skriva en ny kommentar, å då har du gjort så att man måste skriva nå koder för att kunna skicka kommentaren på ritkigt, å då blev det "sidan kan itne visas". Så haha... orkade inte skriva EN TREDJE GÅNG :P Hursom helst, poängen på kommentaren som inte kom fram var "jag trodde också jag skulle till jobbet & ha de försvoit mej imorse". Hahaha. Trevlig kväll! (ps, nu har jag kopierat detta, utifall det fuckar ur igen).

2009-12-19 » 16:48:11 BLOGG: http://ewatrixierosalie.blogg.se/
Trixie

heeej! nej vafaaan muppade ur på din jävla kommentargrej! först skrev jag rätt så lång komemntar, sen fuckade det upp å bara skickade iväg å försvann, så antog att de tinte ko mfram. då skulle jag skriva en ny kommentar, å då har du gjort så att man måste skriva nå koder för att kunna skicka kommentaren på ritkigt, å då blev det "sidan kan itne visas". Så haha... orkade inte skriva EN TREDJE GÅNG :P Hursom helst, poängen på kommentaren som inte kom fram var "jag trodde också jag skulle till jobbet & hade försvoit mej imorse". Hahaha. Trevlig kväll! (skcikade en gång till om det förra ej kom fram)

2009-12-19 » 16:48:33 BLOGG: http://ewatrixierosalie.blogg.se/
Trixie

heeej! nej vafaaan muppade ur på din jävla kommentargrej! först skrev jag rätt så lång komemntar, sen fuckade det upp å bara skickade iväg å försvann, så antog att de tinte ko mfram. då skulle jag skriva en ny kommentar, å då har du gjort så att man måste skriva nå koder för att kunna skicka kommentaren på ritkigt, å då blev det "sidan kan itne visas". Så haha... orkade inte skriva EN TREDJE GÅNG :P Hursom helst, poängen på kommentaren som inte kom fram var "jag trodde också jag skulle till jobbet & hade försvoit mej imorse". Hahaha. Trevlig kväll! (eh vafna skcikar en tredjegång för säkerhetsskull, men nu får det vara nog hahaha)

2009-12-19 » 16:48:57 BLOGG: http://ewatrixierosalie.blogg.se/

DITT NAMN:
Kom-ihåg-mej? :)
DIN E-MAIL (visas bara för mej):

DIN BLOGG:

DIN KOMMENTAR:


Trackback
RSS 2.0