Kvällsfunderingar..

Kommentarer
Tilde

Känner igen mig sååå väl i det du skriver! Låter lite som en early mid-life crises...Befinner mig i en sådan just nu, jag med. Man behöver nog en liten spark i arslet, en radikal händelse som förändrar allt...frågan är bara när den kommer?

2009-12-17 » 23:18:08 BLOGG: http://tildeoijar.blogg.se/
Evelina

Förstår vad du känner. Tror alla kommer över den paniken då och då i livet men det är ju faktiskt viktiga frågor som kan vara bra att fundera kring då och då. Men förut berättade du att du satsade på körkort. Kanske är det någonstans att börja för då finns ju sedan möjligheten att söka in till polis?! Det är något jag varmt kan rekommendera det är en fantastiskt rolig utbildning och du skulle stor trivas! Det kan ju också ta ett tag och man kan ju få göra några försök så även om du inte känner dig 100% redo för det just nu kan du alltid testa och söka och se hur det känns. Kramkram

2009-12-17 » 23:20:06 BLOGG: http://evelinaochjonatan.blogg.se/
Rebecca

Jag vet att man blir galen om man tänker på allt man vill göra. :P Man får försöka ta en sak i taget och förverkliga det. I vår siktar jag in mig på MC-kort samt en weekend till Amsterdam =)

2009-12-18 » 08:42:26 BLOGG: http://rebeccalinder.blogg.se/
Sandra

Fattar precis vad du menar. Man har så sjukt mkt drömmar. Vill också se världen, så solsemestrar går fetbort för mig. Jag vill upptäcka, inte ligga på en stand. Haha. Först på listan nu ligger körkortet, sen ska jag ta mig en yrkesutbildning, vad som helst bara jag får jobba i skogen. För känd designer eller skateboardproffs kommer jag aldrig bli endå ;) så får försöka hålla mig till verkligehten & göra dom saker jag KAN. Men tycker det är vettigt av dig att tänka på hur du vill ha ditt liv. & det känns skönt att höra att du inte vill bli en sån som inte bryr sig. Det räcker med såna nu tycker jag :) Men tänk på att du inte är fööör gammal för att göra dom där sakerna också, så ta en sak i taget så ska du får se hur mkt nöjdare du kommer vara :)

2009-12-18 » 10:43:50 BLOGG: http://sandraohstrom.blogg.se/
Erika

Förstår precis hur du känner dig, känner tamefan likadant jag med tråkigt nog.

Men det är skönt att få häva ur sig lite och klaga ibland! ;)

2009-12-18 » 14:22:30

DITT NAMN:
Kom-ihåg-mej? :)
DIN E-MAIL (visas bara för mej):

DIN BLOGG:

DIN KOMMENTAR:


Trackback
RSS 2.0