Trots allt bara en Millblomska

Kommentarer
Tilde

Fetma är ett tillstånd som kroppen far illa utav, det är en sjukdom. Alkohol förstör kroppen, och alkoholism och missbruk i det stora hela är en sjukdom i allra högsta grad. Självframkallad, ja. men fortfarande en sjukdom, mycket på det psykiska planet. Det finns oerhört många sjukdomar som framkallas av våra egna handlingar, sådant vi inte ens tänker på. begreppet "sjukdom" är oerhört luddigt, allt för att ingen människa i världen skall kunna känna sig fullt frisk ;)

2009-04-05 » 23:43:02 BLOGG: http://tildeoijar.blogg.se/
Sandra

Har tänkt på det där jag med :S Dom kunde ha sagt det på ett annat sätt.. Alkoholism är ingen jäkla sjukdom. Så dom hade kunnat säga "Hjälp oss att hitta ett botemedel mot beroendet." IDIOTER!

2009-04-06 » 06:03:52 BLOGG: http://iliveinacake.blogg.se/
Michaela

Hej lina! alkoholism är en sjukdom! den är genetisk sjukdomk.. som Tex soreacis .. Om en alkoholist/narkoman/Tablettmissbrukare kollar sitt släcktträd tex så kan man se att man iinte är ensam.. lika så angående soreacis.. kollar man i släktträdet där oxå så brukar tredje generationen drabbas! Ha en bra da!

2009-04-06 » 07:44:19 BLOGG: http://majkensnaknaliv.blogg.se/
Jessica

Nej då det är lugnt, det var mer dig jag tänkte på :) jag är nöjd som det är och tycker att den du gjort är kanon :D!

2009-04-06 » 08:49:22 BLOGG: http://agni.blogg.se/
Hanna

jag reagera oxå på den reklamen.Men mesta dels för att jag inte heller fattar att den är en "sjukdom".jag har alkolims i min familj,och det är väl så det är genetiskt(vad folk har sagt till mig) men bara för att de nu är genetiskt så väljer jag väl sj om jag vill dricka eller inte dricka?jag tycker att du ska fortsätta med dins åsikter och ofta är det väl så att man inte fattar vad det är typ...för när man tänker på ej sjukdom så tänker jag typ diabetes eller likande,inte alkolism=)Be aldrig om ursät för vad du tänker och tycker,för du har rätt att utrycka dig som alla andra=)massa kram

2009-04-06 » 11:56:29 BLOGG: http://sweetlikeme.blogg.se/

DITT NAMN:
Kom-ihåg-mej? :)
DIN E-MAIL (visas bara för mej):

DIN BLOGG:

DIN KOMMENTAR:


Trackback
RSS 2.0