Bristningsgränsen..

Kommentarer
Mimmi

Satt och spånade runt lite över bloggarna o kom till din o kände att jag var tvungen att ge dig ett råd ang det där med blindtarmen. Jag har haft precis likadant och låg sådär i 3 månader utan att jag fick riktig hjälp eftersom folket på akuten inte tog mig på allvar. Det var nämligen cystor på äggstockarna som hade snott sig runt sig själva och knytit åt all blodtillförsel. Det började med att det gjorde ont runt blindtarmen och sen att jag inte kunde, och jag fick samma svar som dig "det var inte riktigt akut". Gå och kräv ett ultraljud!!

Hoppas det går bra!

2008-09-02 » 08:15:57
Petra

Jäkla ruttna svenska sjukvård. De bara skiter i alla. Tog 10 år för mig att få remiss för mitt trasiga knä. Helt sjukt!

2008-09-02 » 08:46:53 BLOGG: http://petrisens.blogg.se/
lina

tack mimmi! men på sjukhuset sa dom att det var blindtarmen, men att det inte var tillräckligt akut ;/ fattar inte hur dom kunde skicka hem mej när jag hade så jävla ont. idioter! får hoppas på bättre lycka nu när jag ska ringa till dom! vill ju inte gå runt o vänta o oroa mej tills de den brister på riktigt :(håller me petra! dom skiter i allt! när jag hade en halsböld i halsen sa säters sjukhus att jag skulle gå hem o vila mej o ta värktabletter. i falun blev det sen en akut operation.. fyfan! jag hatar när det är fel folk på viktiga ställen!

2008-09-02 » 09:39:53 BLOGG: http://millblomskan.blogg.se/
dojjan

meh du lär ju få den hjälp du behöver!!skitsjukvård!

dom bryrs sig inte förrän man e halv död liksom.

Samma med gamla människor dom bryr sig inte om äldre just för att dome gamla å de gör mej såååå FÖRBANNAD!

Dom lär ju för tusan sköta sitt jobb.

2008-09-02 » 10:12:51 BLOGG: http://dojjanblomman.blogg.se/
lina

OJ så du tog i dojjan ;) det finns lite krut i dej minsann! ja, man läser ju dagligen om hur sjukvården klantar sej, tycker jag. alltid är det något o dom lär sej aldrig! tack för att du bryr dej älskling!

2008-09-02 » 11:13:38 BLOGG: http://millblomskan.blogg.se/
Mimmi

Till mig sa dom att det var "en så kallade inkapslad blindtarm" och att det var därför jag hade så ont. Efter ett 10tal besök på akuten i Falun och ett antal uppkörda läkarfingrar i röven så kunde dem inte konstatera mer än så. Jag satte mig på tvären och krävde ett ultraljud och en gyn-undersökning, inte det trevligaste kanske men hade jag gjort det från början hade dem inte varit tvugna att operera bort 1 äggstock och 1 äggledare. Så var på dem hela tiden och visa att du inte ger dig! Hoppas allt går bra! Kram

2008-09-02 » 12:27:19
malin

heej baby..ys jag har en..ganska oslippad..tips på hur man tar bort fula länkar och ändrar textstil och liknande`??lyss

2008-09-02 » 13:35:20 BLOGG: http://malutto.blogg.se/
Sandrojja

Men stackars lilla krake :( Blir så sur. Såg jug i fredags att du verkligen hade ont. Hoppas du får ta bort skiten på en gång. För som sagt, du kan ju dö. Och varför vänta enda in i det sista när dom kan fixa till det på en gång & sen somna med rent samvete. För kan dom leva med att gjort så att en person dött för att dom är så lata och orkar sköta sina jobb, så kan dom dra åt helvete.

2008-09-02 » 14:14:26
lina

men gud MIMMI. tog dom bort en äggstock o en äggledare på dej? funkar allt som det ska nu eller? hoppas!präxis sandy! men jag tycker det är såhär jääämt. man läser i tidningarna om någon som varit dödssjuk o gått till sjukan o inte fått hjälp o en dag senare är han / hon död. hela jävla tiden! varför inte lära av misstagen ist för att fortsätta ignorera människor. ja, dom kan fan dra åt helvete!!

2008-09-02 » 15:24:19 BLOGG: http://millblomskan.blogg.se/
Mimmi

Allting funkar ok :) Ta hand om dig o se till att du får hjälp med maggen:)Måste också påpeka att du är väldans vacker! Kram

2008-09-02 » 18:53:13
Passepartout

Det tog ett år från att jag åkte in första gången med ont i blindtarmen tills de tog bort den. Den var dessutom kroniskt inflammerad, så deras väntan på att det skulle bli "bra" var förgäves. Biatches!

2008-09-03 » 11:46:04 BLOGG: http://passepartout.webblogg.se/
lina

fyfaaaaaan.. vilka idioter! man borde få vääärldens skadestånd för sånt där, tycker jag! har dom som mål att få folk att lida så mkt som möjligt eller? jävla hitlerfasoner..

2008-09-03 » 11:58:30 BLOGG: http://millblomskan.blogg.se/

DITT NAMN:
Kom-ihåg-mej? :)
DIN E-MAIL (visas bara för mej):

DIN BLOGG:

DIN KOMMENTAR:


Trackback
RSS 2.0